Asus X540UB-DM719, model cu i3-7020U și GeForce MX110

Asus X540UB-DM719 e un laptop cu i3-7020U și placă video GeForce MX110 cu 2GB memorie video. Procesorul e unul dual core nou și are performanțe similare, fiind similar ca performanțe unui i5 din seriile anterioare.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv care e foarte productiv și poate fi utilizat la sarcini multimedia și office.


Păreri pro și contra

Având procesor i3-7020U acest laptop nu e doar performant, ci și foarte economic pe partea de consum a bateriei.
Ecranul nu doar că are o diagonală mare de 15,6 inci, dar are rezoluție FHD și Asus Eye Care. Această ultimă caracteristică te ajută să dormi mai bine noaptea precum și să ai ochii mai odihniți prin filtrarea luminii albastre. Despre ecran mai trebuie spus că are strat mat așa încât lumina să nu se reflecte.
Tastatura e una chiclet și ergonomică. Aceste două lucruri vor facilita o tastare rapidă și plăcută.
Stocarea se realizează pe un hard de 1TB care în opinia mea e mai mult decât suficient.
Pentru conectarea diverselor periferice ori aparate avem la dispoziție HDMI, 3 porturi USB, wi-fi ac, bluetooth și altele. Din păcate nu are LAN, dar are adaptor pentru așa ceva.
Portabilitatea este una bună întrucât vorbim despre o greutate redusă de 2kg și o bateria care ține până la 3-4 ore sau poate mai mult… în funcție de cum și la ce folosiți laptopul.
Ca sistem de operare vă recomand Windows 10 deoarece e rapid, eficient și sigur. Acest model de laptop venind cu Linux care e bun în special pentru stat pe net.

Verdict

Dacă vă trebuie un laptop pentru vizionat filme, intrat pe net și lucru atunci modelul de față cred că ar fi bun. Există alte alternative pe piață, dar acesta e mai ieftin, arată bine și cu performanțe bune.
Prezența unității optice poate fi considerat un plus sau un minus. Pentru mine e inutilă deoarece programele pot fi instalate de pe net ori de pe USB.

Te-ar mai putea interesa