Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540UB-DM718, laptop maro cu placă video GeForce MX110

Cele mai multe laptopuri de pe piață vin cu placă video dedicată însă modelul diferă în funcție de buget. Asus X540UB-DM718 nu costă foarte mult pentru că are un procesor mai accesibil și e vorba de o serie office. Generația nouă de laptopuri e mult mai subțire motiv pentru care sunt mai puține porturi, iar pentru a vă folosi de mufa de rețea aveți inclus un adaptor. Mai bine ar fi renunțat la unitatea optică pentru un hard disc suplimentar sau chiar un SSD. Această dotare mi se pare inutilă cât timp porturile USB au o viteză de transfer mai bună.

Chiar dacă e vorba de o serie nu foarte nouă, veți observa că sunt prezente componente ceva mai noi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cu fiecare generație, sistemul audio devine tot mai clar și sistemul de răcire tot mai eficient. Totuși, nu e nevoie de o răcire cu două coolere cum ma văzut la modelele TUF. Laptopul arată bine și e înlocuitor foarte bun pentru actualul PC, se poate conecta chiar și un televizor.

Actuala configurație e satisfăcător de performantă, depinde ce dorite să faceți pe ea. Totuși, sunt posibilități de îmbunătățire însă una care o puteți lua în calcul ar fi un SSD mult mai mare, însă doar în următorii ani când vor fi mult mai accesibile cele de 1TB.

Păreri pro și contra

Ecranul Full HD va fi apreciat de multi utilizatori pentru oferă mai multe detalii, însă și bateria sa e ceva mai bună pentru a oferi o autonomie bună. Nu mai e necesar un monitor pentru a viziona conținut 1080p, iar procesorul se descurcă forate bine cu acea placă video integrată. Aveți și o placă video dedicată care e activată când rulați un film sau un joc, dar să nu aveți pretenții mari când vine vorba de titluri mari.

Asus X540UB-DM718 prezintă o mulțime de caracteristici speciale care nu le veți vedea la serii accesibile. Nu voi face o listă cu ele pentru că poate le știți deja, iar o parte dintre ele le-am și menționat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu