Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540UB-DM548, laptop cu raport performanță/preț bun

Am ales să recomand tot mai multe laptopuri de la acest brand pentru că au un raport performanță/preț bun, iar modelul Asus X540UB-DM548 e unul dintre ele. Chiar dacă nu e cel mai grozav, în acest preț veți avea un laptop arătos cu un hardware nou. Vorbim de noul Core i3 Kaby Lake, un SSD rapid, memorie RAM de 2133 MHz care poate fi extinsă și placa video GeForce MX110. Această placă înlocuiește pe cea anterioară numită 920MX, diferențele dintre cele două sunt insesizabile.

Chiar dacă arată cam la fel ca și altele, acesta re o greutate inferioară și va fi apreciată de cei care vor să călătorească cu el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Bateria sa oferă o autonomie bună însă e poate să scadă atunci când solicitați mai mult procesorul ori poate rulați conținut video, astfel se va folosi placa video GeForce. E prezentă și placa video integrată de la Intel care e perfectă pentru utilizatorii office și din setări o puteți seta pe implicit dacă doriți.

Tot mai multe laptopuri au SSD-uri pentru că sunt tot mai accesibile, iar pe viitor puteți pune unul mai mare sau chiar o memorie RAM mai mare. Bineînțeles, nu toate upgrade-urile sunt obligatorii, ci le faceți în funcție de necesități. Instalarea unei aplicații ori a sistemului de operare se poate face cu ajutorul unei memorii USB 3.0 pentru că are porturi corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Excelează la capitolul conectivitate, e echipat cu difuzoare decente de 4W, ecranul are o rezoluție mai mare, autonomia de lucru e satisfăcătoare, laptopul e rece mai tot timpul etc. Bineînțeles, nu cred că-l veți folosi pentru jocuri pentru că nu are cel mai scump procesor de pe piață, dar depinde și de jocurile care vreți să le încercați. O placă video dedicată permite vizionarea de conținut mai bun și un ecran FullHD e perfect dacă vreți să vizionați filme pe el.

Asus X540UB-DM548 nu face parte dintre acele serii care aduc un ecran nou de tip NanoEdge, însă cred că la acest capitol se mai poate lucra – display.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu