Asus X540UA-DM626, laptop cu procesor Core i3 Kaby Lake

Asus X540UA-DM626 are o configurație office reușită și care iasă în evidență datorită procesorului. Acesta e modelul Core i3-8130U care face parte din seria Kaby Lake, iar placa video se numește HD Graphics 620. O placă video dedicată care memorie video proprie motiv pentru care nu se va folosi de memorie RAM a laptopului și se descurcă mai bine în jocuri. Aș recomanda ca în viitor să instalați o memorie RAM ceva mai mare și chiar un SSD dacă vreți să se miște mai bine.

Modelul maro arată ceva mai bine decât cel argintiu, însă depinde și de preferințe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Porturile sale sunt importante cât timp nu aveți un PC sau alt laptop prin casă. La acesta se pot conecta și periferice fără fir sau poate alegeți să vă conectați la internet fără acel cablu de rețea. Deci e bine să aveți un router wireless în casă la care se pot conecta și telefoanele ori tabletele.

Productivitatea crește cu ajutorul unui mouse iar eu aș opta pentru unul fără fir. O husă sau o geantă poate ușura transportul acestui gadget, deci ar trebui să luați în calcul și niște accesorii care nu costă mult.

Păreri pro și contra

Are o greutate scăzută care va fi apreciată dar de cei care îl iau la locul de muncă ori în excursie. Acesta poate ține locul unui PC pentru că e eficient, are un ecran mai bun, porturi numeroase, touchpad, tehnologii wireless și o tastatură bună. Spațiul de stocare mare va fi apreciat de cei care se uită la filme de pe laptop sau poate sunteți pasionați de muzică. În caz, contrar puteți înlocui cu ușurință hard discul cu un SSD nu foarte mare că și așa a scăzut prețul destul de mult în ultima perioadă la acest tip de componentă.

Asus X540UA-DM626 reprezintă o soluție de încredere pentru că e vorba de un gadget oferit de un brand experimentat. Chiar dacă nu aveți cele mai scumpe componente, nu e nevoie de mai mult dacă îl folosiți doar pentru redare media, aplicații și navigare web.

Lasă un comentariu