Asus VivoBook X540UA-DM1153, laptop maro cu SSD de 256GB

Laptopurile office sunt tot mai bine dotate pentru că acum majoritatea au ecran Full HD, adică avem o rezoluție bună, și programele vor porni rapid pentru că sunt stocate pe un SSD. Asus X540UA-DM1153 din seria VivoBook 15 nu mai are hard disc ci vine cu un SSD care e mai rapid la toate capitolele. Poate că nu e foarte spațios, dar voi îl puteți înlocui pe viitor că și așa prețurile au mai coborât la aceste periferice. Se poate îmbunătăți chiar și memoria RAM ca la multe alte modele, însă nu e nevoie de mai mult de 8GB. Numai laptopurile create pentru gaming au nevoie de mai mult memorie chiar de 2666MHz.

Arată ca și alte laptopuri de la acest brand, doar că diferențele să văd la dotări și la componente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

ASUS X540YA XX017D

Serii ca aceasta nu oferă cele mai bune dotări dar e de înțeles în acest buget și poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Ecranul Full HD oferă mai multe detalii și care vor fi apreciate de acei utilizatori care au doar acesta gadget. Acum puteți viziona conținut mai de calitate sau conectați un televizor la acesta prin HDMI. Cu alte cuvinte, laptopul poate fi folosit ca media player portabil și nu trebuie să-l folosiți doar cu baterie, ci îl puteți ține conectat la priză.

Păreri pro și contra

Procesorul de pe acesta face parte dintr-o generație mai nouă și care oferă caracteristici tehnice bune. Pentru taskuri office chiar nu e nevoie de ceva mai scump și acesta e însoțit de componente foarte bune. Lipsa portului de rețea nu ar fi o problemă pentru că producătorul vă oferă un adaptor în acest sens, dar voi vă puteți conecta fără fir la internet. Designul e unul elegant și greutatea laptopului a scăzut la 2 kg, dar e loc de mai bine cât timp sunt variante și de 1.7 kg.

Asus X540UA-DM1153 are un sistem audio modest care oferă o sonorizare bună dacă aveți o cameră mică sau poate aveți deja boxe. V-aș recomanda niște periferice dar depinde cum vă plac, cu sau fără fir.

Te-ar mai putea interesa