Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X540UA-DM1150, laptop cu i3-8130U şi SSD de 256 giga

Modelul Asus X540UA-DM1150 e unul dotat cu procesor i3, cip grafic UHD şi SSD, iar din această cauză putem spune că e un model office. Poate fi utilizat şi la filme FHD deoarece ecranul are diagonală de 15,6 inci şi rezoluţie 1920×1080 pixeli.

Acest notebook PC vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un laptop care se prezintă formidabil şi e de culoare maronie (chocolate black)… lucru care poate fi văzut de alături.roi

Păreri pro şi contra

Laptopul de faţă vine cu procesor Kaby Lake. Mai exact are un i3-8130U care are două nuclee şi cip grafic Intel UHD, mai exact e unul dotat cu capabilitatea de a reda filme 4K.
După cum scriam mai sus, ecranul e unul de 15,6 inci care va oferi o imagine foarte clară. La acest lucru va contribui şi finisajul anti-glare. Pentru a vă proteja ochii acest model e unul cu Eye Care (o caracteristică despre care putem spune că filtrează lumina albastră care-i dăunătoare).
Memoria care echipează acest laptop e una de 4GB, iar dacă vreţi mai mult atunci se poate adăuga până la 12 giga. Laptopul are doar un slot pentru memorie DDR4 la frecvenţa de 2133 Mhz.
Pentru stocare se foloseşte de doar un SSD de 256 de giga. E mai bine decât cu un HDD deoarece va accelera sarcinile.
Unitatea optică e prezentă pe acest aparat, iar din această cauză îl puteţi folosi şi pe post de laptop business. Unitatea optică poate fi utilizată pentru instalarea sistemului de operare, dar eu recomand ca Windows 10 să fie instalat de pe un stick USB.
Pe partea de porturi acest model e unul care vine cu 3 USB-uri, HDMI, wireless ac şi bluetooth 4.2. Din păcate nu are LAN, însă are adaptor USB 3.0 la RJ45 (LAN).
Ca sistem de operare e dotat cu Endless OS care e o distribuţie Linux.

Recomand modelul Asus X540UA-DM1150 celora interesaţi de un aparat care să fie funcţional şi care să nu coste prea mult. Nu să vă deranjeze că are adaptor USB pentru LAN deoarece e la fel de rapid precum ar fi fi avut port dedicat. Internetul va fi foarte rapid şi toate sarcinile vor fi fluente datorită componentelor slecţionate cu atenţie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu