Asus X540NA-GO067, laptop cu TPM

Laptopul Asus X540NA-GO067 e o soluție care și-o permite oricine deoarece are componente destul de accesibile și dotări satisfăcătoare. Discutăm de o serie destul de populară deoarece oferă un design plăcut și nu prea îl veți vedea pe laptopurile de la concurență. Cu siguranță, mulți dintre voi v-ați sătura de variantele complet negre și v-ați dori un laptop ceva mai vizibil pe birou. Vă recomand un mouse wireless deoarece are tehnologie bluetooth și veți reduce numărul de cabluri din jurul său.

Culoarea e destul de plăcută deoarece e o nuanță destul de deschisă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Ceva mia performant e o variantă cu procesor Quad Core sau alegeți o altă familie de procesoare, cum e cea Kaby Lake. Are unul dintre cele mai populare ecrane deoarece e cel standard dar calitatea video e bună cât timp nu stați prea departe de el. Se mișcă excelent cu 4GB memorie RAM dar și restul componentelor sunt foarte importante.

Nu necesită upgrade-uri și nu e nevoie de o configurație mai puternică dacă vă rezumați la redare media, navigare web și câteva aplicații clasice. Prețul e foarte bun pentru acesta și de aceea cred că va atras atenția.

Păreri pro și contra

Chiar dacă e o variantă ieftină, are cele mai utile dotări și veți găsi destul de multe porturi pentru a conecta perifericele dorite. Sunt și periferice wireless destul de accesibile și unele routere wireless oferă conectivitate USB pentru multifuncțională. E dotat cu un touchpad simplu adică butoanele sunt integrate și veți vedea în partea dreaptă că nu are unitate DVD. Instalarea sistemului de operare e simplu că un stick USB deoarece viteză de transfer e bună. Dacă bugetul e mare și vă gândiți să puneți un SSD pentru o viteză de copiere mai mare, atunci alegeți un laptop cu Core i3.

Asus X540NA-GO067 poate fi folosit de orice utilizator deoarece nu costă mult și chiar devine util atunci când vă interesează portabilitate. Tabletele nu mai sunt atât de populare pentru că scrierea e dificilă și trebuie să țineți cu o mână de ea.

Lasă un comentariu