Asus X540NA-GO034, laptop ieftin cu hard disc mare

Căutați un laptop ieftin dar cu suficient spațiu pentru filme, muzică și poze? Asus X540NA-GO034 are un hard disc mare dacă e să-l comparăm cu o memorie eMMC sau SSD, doar că performanțele diferă. Dotările sunt foarte bune pentru un laptop atât de accesibil, adică se poate conecta orice periferic wireless și chiar un stick cu USB 3.0. Cele mai multe laptopuri de pe piață nu vin cu Windows pentru a fi mai accesibile, adică nu se plătește licență. E util chiar și pentru elevi și studenți, iar vi îl puteți lua la pachet cu Windows 10 și cameră web.

Acesta face parte dintr-o serie mai veche care e prezentă de mult timp pe piață și care oferă dotări bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Există și procesoare cu 4 nuclee, dar diferențele de performanță nu sunt vizibile în taskuri zilnice. Puteți să luați în calcul un laptop mai scump dacă îl doriți pentru mai mulți ani și nu vreți să mai upgradați ceva la el. Ecranul său e cel cunoscut de pe multe alte laptopuri și anumite serii vin cu un ecran diferit, adică cu o rezoluție mai mare pentru a vă bucura de detalii.

Conectivitatea nu mai prezintă o problemă pentru noile laptopuri, stau mai bine decât multe desktopuri la acest capitol. Aici mă refer și la tehnologiile wireless – WiFi și bluetooth.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă decent cu un Dual Core, multitaskingul e decent și chiar aveți loc pentru numeroase fișiere. Arată bine pe acel maro deoarece nu e o nuanță prea închisă, astfel că tastatura iasă mai bine în evidență. Să nici nu vă gândiți că veți găsi un laptop cu tastatură iluminată în acest buget, dar ar fi fost interesant dacă ar fi avut-o. Discutăm de un un brand cu experiență în domeniu și laptopurile sunt destul de fiabile.

Asus X540NA-GO034 se mișcă excelent cu actuala configurație și nu trebuie să vă gândiți la anumite upgrade-uri. Oricum, se poate umbla doar la memoria RAM și hard, dar nu cred că aveți nevoie de mai mult.

Te-ar mai putea interesa