≡ Meniu

Asus X540MA-GO207T, laptop maro de buget

Laptopurile de la acest brand sunt destul de bune, motiv pentru care veți găsi doar păreri pozitive despre acestea. Asus X540MA-GO207T e un model office de buget pentru că are componente mai accesibile, dar care sunt de ajuns pentru navigare web, aplicații office și redare media. Laptopurile sunt ușor de transportat, în special dacă sunt ultraportabile și mouse-ul folosit poate fi unul wireless. Pot fi utilizate ca media playere pentru televizorul din dormitor sau sufragerie și conectarea se poate face cu un cablu HDMI.

Are un design simplu și se adresează celor care nu vor un model clasic pe negru, astfel tastatura iasă în evidență și seara târziu puteți aprinde o lampă de birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul de pe acesta e unul de ultimă generație pentru că are 4 nuclee și o frecvență de lucru bună. Ecranul acestui model nu are cea mai mare rezoluție, însă ar fi redus prea mult din autonomie dacă ar fi avut un ecra cu rezoluție mare. E de ajuns o imagine HD dacă aveți un alt ecran pentru a viziona filme. Poate că aveți și o cameră mică și nu stați foarte departe de laptop.

Porturile acestui model de laptop sunt destul de diversificate dar nu aveți USB tip C, iar acest port devine util doar dacă aveți periferice cu acestă interfață. Puteți copia destul de rapid fișiere cu ajutorul portului USB 3.0 și e nevoie doar de o memorie USB.

Păreri pro și contra

Sunt prezente aceleași porturi ca și pe un PC, la care se adaugă și tehnologiile fără fir. Difuzoarele integrate, camera web și touchpad-ul devin utile pentru cei care nu vor să mai achiziționeze alte periferice. Are o construcție destul de solidă, însă nu e realizat din aluminiu ca modele premium. Memoria RAM poate fi îmbunătățită cu ușurință la astfel de laptopuri dar nu e nevoie de mai mult dacă nu folosiți aplicații speciale.

Asus X540MA-GO207T e însoțit și de Windows 10 pentru ca voi să aveți un sistem de operare cu licență. Deci are un preț mai mare, însă nu mai trebuie să apelați la cineva să vi-l instaleze.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu