Asus x52jc

Laptopul Asus x52jc este cel mai bun laptop pentru jocuri şi este disponibil în secţiunea Resigilate. Este un laptop de jocuri deoarece are o placă video dedicată de la nVidia GeForce de 1 giga de RAM (pe lângă cea integrată), procesor dual core P6100 de la Intel şi 2 giga DDR3 RAM memorie sistem.

Poze

Deschis
Tastatură


Probabil că acest laptop este visul oricărui gamer, dar costă prea mult… până acum pentru că este disponibil ca resigilat la un preț bun Vezi prețul special de azi » şi are 0 defecte.
Poate vă întrebaţi de ce a fost returnat. Păi sunt persoane care nu ştiu să ţină sub control atâta performanţă. Pe scurt, nu ştiu să comute între placa video integrată de la Intel şi cea dedicată de la nVidia. 😀

Preţ

Cum scriam mai sus laptopul costă puțin. Nu este mult având în vedere că laptopul arată foarte bine, are tehnologie de ultimă generaţie în el, iar placa video este destul de performantă.

Configuraţie

Vine cu 2 giga de RAM de tip DDR3, procesor dual core P6100, placă video dedicată 310M de 1 giga de la nVidia, hard de 500 de giga.

Plusuri şi minusuri

Minusuri are fi preţul mare şi faptul că nu are 3 giga de RAM, iar plusuri ar procesorul de ultimă generaţie, la fel placa video. Iar despre design nu am cuvinte de a-l descrie. Oricum ar fi şi orice ai zice despre un Asus o spui la superlativ.

Concluzie

Deci, acest Asus x52jc poate fi cel mai bun laptop pentru jocuri la un preţ modic datorit fpatuui că merg toate jocurile pe el şi are un design atrăgător.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus x52jc”

  1. eu vreu sa-mi iau un laptop de la asus si ma gandi la asus k52f. daca stiam de x52jc poate incercam sa-l cumpar pe asta pentru ca vad ca este cel mai bun laptop pentru jocuri.

Comentariile sunt închise.