Asus X512UA, model argintiu cu Core i5 și Core i3

Dacă vreţi un laptop puternic cu i5 şi portabilitate excelentă atunci modelul Asus X512UA ar fi recomandarea mea. Există şi variante cu i3, dar acesta e recomandarea mea pentru că e cu procesor quad core (patru nuclee).

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri în orice situaţie. În imaginea de alături puteţi observa că e un model care e disponibil pe argintiu, adică o culoare premium.


Păreri pro şi contra

Asus Vivobook X512UA-BQ237 e un laptop dotat cu procesor i5 model 8250U care are 4 nuclee şi cip grafic Intel UHD 620. Modelul X512UA-EJ719T are un i3 și software licențiat. Din această cauză o să puteţi viziona filme HD, FHD şi UHD.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi cu panel de calitate. Pentru ca imaginea să nu se reflecte acesta e dat cu un finisaj anti-glare.
Memoria RAM e una de 8GB, dar laptopul suportă maxim 12GB, iar pentru stocarea diverselor fişiere se foloseşte de un SSD de 256 de giga.
Nu stă rău nici la partea de porturi de oarece are 4 USB, HDMI, card reader, wireless LAN şi bluetooth. Pentru LAN se poate folosi de un cablu adaptor livrat în pachet.
Tastatura e una foarte comodă, iar pentru a fi uşor de întreţinut e una de tip chiclet.
Portabilitatea modelului acesta e una excepţională deoarece vorbim despre o greutate redusă de 1,7kg şi o baterie care poate să ţină până în 3-4 ore.

Dacă sunteţi interesaţi de un notebook PC puternic, portabil şi aspectiv atunci acest Asus X512 ar fi numai bun. Alte branduri au şi ele ceva de genul, dar acesta se evidenţiază prin excelentul raport calitate-preţ.
În general laptopurile nu sunt extensibile/upgradabile, dar acestuia i se poate pune un SSD mai mare şi ataşa un hard extern sau ceva de genul.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece vorbim despre un aparat care are o durată de viaţă de undeva la 10 ani.

Te-ar mai putea interesa