Asus X512JP, laptop Vivobook 15 din categoria multimedia

Asus X512JP e un model VivoBook 15 X512JP dotat cu procesor Intel şi cip grafic Nvidia GeForce MX330. Aceste caracteristici îl fac un foarte bun laptop multimedia care să poată fi utilizat la vizionat de filme HD, Full HD şi sarcini mai solicitante.
Portabilitatea sa e una ok deoarece are o greutate de 1,7kg şi o baterie care ţine vreo 4 ore… în funcţie de ce faceţi cu el.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model ci portabilitate bună şi ergonomie ok. E disponibil în mai multe culori precum slate grey sau transparent silver (în poza de alături).


Laptopul Asus Vivobook 15 X512JP e unul care vine în variantă de procesor i7-1065G7 (X512JP-EJ177, X512JP-EJ176) sau i5-1035G1 (X512JP-EJ180, X512JP-EJ181, X512JP-EJ178, X512JP-EJ178). Procesorul e cea mai importantă componentă dintr-un dispozitiv modern şi de aceea varianta cu i7 ar fi mai bună.
Ergonomia acestui laptop e una bună întrucât vine cu tastatură iluminată (depinde de variantă), ecran cu strat anti-glare şi cititor de amprente (şi acest lucru depinde de variantă). Cititorul ajută la ergonomie, nu doar la siguranţă, deoarece face conectarea şa informaţie mai rapidă.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD aşa încât filmele să poată fi văzute fără pierdere de detalii. Are balama de tip EgoLift aşa încât laptopul să fie mai ridicat pentru o tastare uşoară şi răcire suplimentară.
Nu are unitate optică, dar are 4 porturi USB, HDMI, card reader, wireless ac şi bluetooth.
Nu are Windows 10 (acest model are) şi de aceea vă recomand să-l instalaţi de pe un stick USB.
Memoria RAM e de 8GB, iar stocarea se face pe SSD. Cantitatea de memorie RAM şi capacitatea SSD-ului depind foarte mult de variantă.

Eu zic că acest model e numai bun în cazul în care doriţi ceva pe post de desktop replacement ori cu portabilitate bună.
Brandul Asus e unul asiatic foarte apreciat în ţara noastră pentru componentele, laptopurile şi perifericele de calitate pe care le face.

Te-ar mai putea interesa