Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X512FJ, laptop portabil gri cu HDD

Laptopul Asus X512FJ impresionează la capitolul portabilitate, iar construcția sa e una solidă și e realizată din materiale de bună calitate. Oferă performanțe superioare și când vine vorba de redare video pentru că acum are și o placă video dedicată cu memorie proprie. Aceasta ar putea fi folosită pentru jocuri mai simple, însă seriile de gaming ASUS TUF sunt mai potrivite. Construcția și componentele sunt foarte importante atunci când vă doriți să încercați ceva diferit și se poate compara cu un PC.

Modelul X512FJ-BQ101 are un preț foarte bun și vine cu un hardware avansat care poate fi de folos dacă nu folosiți un PC sau alt laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E prezent unul dintre cele mai populare procesoare și nici nu aș recomanda un Core i3 pentru că e Dual Core, iar 4 nuclee vă vor fi de folos pentru orice task. Trebuie să vă gândiți că laptopul va ține locul unui PC și trebuie să fie suficient de performant pentru ca voi să-l puteți folosi mulți ani. Unele componente nu pot fi schimbate deoarece e vorba de un gadget compact și care e și foarte ușor de transportat.

Păreri pro și contra

Impresionează la partea de portabilitate însă mai e de lucru pentru a putea spune că e un ultraportabil. Cu alte cuvinte, sunt serii mult mai avansate la anumite capitole însă unele nu oferă un preț atât de atractiv. Trebuie să punem în balanță și acest aspect pentru că bugetul e limitat și poate că nu aveți nevoie de Core i7 ori de un SSD. Bineînțeles, pe orice laptop se poate monta un SSD, iar noile serii de laptopuri suportă chiar și cele de tip M.2 (interfața PCIe). E vorba de un format mic și instalarea e simplă pentru că se prinde cu un singur șurub și nu trebuie să faceți vreun compromis).

Asus X512FJ se mișcă excelent și îmbunătățirile care le puteți aduce laptopului sunt destul de puține, iar prețul unui SSD M.2 e foarte atractiv (cele cu suport NVMe sunt mult mai scumpe).