Asus X507UA, laptop gri cu i5-8250U

Asus X507UA este o serie nouă motiv pentru care vedem procesoare ca și i5-8250U, dar și i3-81230U pe câteva dintre ele. Modelul X507UA-EJ1101T mi se pare a fi mai interesant pentru că aveți sistem de operare licențiat și un SSD generos. Chiar dacă nu e cel mai mare aveți un laptop care se mișcă rapid. Dacă vă doriți doar spațiu pentru filme, poze și muzică pentru că nu aveți un PC, atunci X507UA-EJ1076 e perfect pentru voi. Cel cu hard disc e mult mai accesibil și poate fi upgradat cu orice hard disc sau SSD, dacă vreți să o faceți pe viitor.

Din nume reiese generația, deci e vorba de una recentă și veți vedea multe îmbunătățiri aduse designului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X507UA

Designul fără unitate optică este mai simplu și porturile sunt mai bine împărțite. Ecranul nu a scăzut în dimensiuni, ci doar marginile au devenit mai mici. Aceasta e tendința viitoarelor laptopuri pentru cerințele utilizatorilor sunt tot mai mari (cum s-a întâmplat în cazul smartphone-urilor). Veți avea numeroase porturi, nu chiar la fel de multe ca și la un PC, însă sunt diversificate. Acum vă puteți conecta la un router pentru că are WiFi sau se poate folosi un periferic cu tehnologie bluetooth.

Păreri pro și contra

Am observat că greutatea scade cu fiecare generație, iar aceasta a ajuns la numai 1.68 kg. Componentele sunt compacte și eficiente, iar materialele au devenit și ele mai calitative. Nu e nevoie să alegeți un model premium, pentru a avea un Core i5 cu 4 nuclee și SSD. Autonomia bateriei e foarte bună, însă nu e cea mi mare de pe piață. Suportă multă memorie maximă de 16GB, dar nu văd de ce ați mai investi pentru că 8GB e de ajuns (doar anumite aplicații consumă mai mult RAM).

Asus X507UA oferă un raport performanță/preț bun de aceea acest brand a ajuns destul de popular. Dacă nu sunteți mulțumiți de ecran, atunci se poate conecta prin HDMI la un televizor sau monitor. Filmele se văd mai bine pe ecrane mari și specificațiile sunt mai bune dacă discutăm de generații noi.

Te-ar mai putea interesa