Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X505ZA-BR328, laptop cu noul Ryzen 5 2500U și placă video Vega 8

Laptopurile cu procesoare AMD sunt tot mai populare datorită raportului performanță/preț și sunt o alternativă bună la Intel Core i3 și Core i5. Asus X505ZA-BR328 are unul dintre cele mai bune procesoare și aici mă refer la Ryzen 5 2500U care are o placă grafică proprie. Noile laptopuri sunt mult mai eficiente și prețul lor e tot mai atractiv, astfel că un desktop nu prea mai are sens, în special că mai trebuie să luați un monitor. Doar un mouse e necesar pentru o productivitate mai bună și poate fi chiar unul fără fir pentru a-l putea transporta mai ușor.

Din poze se vede că îi lipsește tastatura numerică care și așa nu e foarte folosită, iar ecranul are margini mai mici. Dimensiunile și greutatea laptopului au scăzut dar nu foarte mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul arată foarte bine pe argintiu și tastatura e foarte bine evidențiată. Tastele sunt suficient de mari chiar și pentru cei care au mâini mai mari, iar săgețile sunt vizibile datorită acelui spațiu liber.

Poate că ecranul nu are cea mai mare rezoluție, însă poate că nu obișnuiți să vizionați filme pe el. Un televizor oferă o imagine mult mai mare și voi puteți sta pe canapea sau în pat. Laptopul e cea mai bună soluție pentru că e mic și puteți conecta orice la el, însă trebuie să puneți Windows 10 el.

Păreri pro și contra

Procesorul e foarte bun indiferent ce vreți să face ți pe el pentru că are 4 nuclee, deci e perfect pentru aplicații multi-core. AMD Radeon Vega 8 e mult peste cea integrată de la Intel, însă nu se apropie de performanțele unui model cu memorie dedicată de 4GB sau mai mult. Chiar dacă e mai mic decât altele, acesta are porturi destul de bune: USB 3.0, USB 2.0, USB tip C, port LAN și HDMI. Acestea sunt amplasate inteligent (în stânga) pentru ca voi să puteți folosi un mouse și cablurile să fie cât mai în spate.

Asus X505ZA-BR328 e echipat cu tehnologie WiFi Dual Band, motiv pentru care aveți nevoie de un router wireless corespunzător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu