Asus X505BA-BR046, laptop de 15 inci de 1.68 kg

Laptopul Asus X505BA-BR046 e un exemplu foarte bun că pot exista laptopuri ultraportabile și la prețuri ceva mai mici. Ecranul de tip NanoEdge a ajuns și pe seria de mai jos care e una nouă, însă nu oferă prea multe configurații la ora actuală. E echipat cu un procesor AMD A9 care poate fi comparat cu un Intel Pentium, dar nu cred că vă interesează acest aspect ci vă doriți doar un laptop cu ecran cât mai mare și construcție compactă.

Nu trebuie să scoateți prea mulți bani din buzunar deoarece acesta are un preț mic, dar corect ținând cont de generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele AMD nu sunt foarte populare pe laptopuri de ceva ani, dar de anul acesta vom vedea ceva mai multe soluții chiar și pentru cei pasionați de partea multimedia.

Upgrade-urile sunt limitate la astfel de laptopuri dar nici nu e nevoie de mai multă memorie RAM sau spațiu de stocare. Placa video e una integrată motiv pentru care nu ar avea sens să rulați jocuri 3D noi sau care au cerințe hardware mari. Chiar dacă nu e prezent Windows ci Endless OS, eu vă recomand Windows 10 pentru un plus de funcționalitate și veți folosi clasicele aplicații office.

Păreri pro și contra

Cred că din poza de sus se vede foarte bine că are construcția unui laptop de 14 inci, dar ecranul e ceva mai mare și are specificații bune. Poate că nu are cea mai mare rezoluție de pe piață, dar cred că veți fi mulțumiți de ce oferă. Nu poate avea unitate DVD dar nici nu cred că o mai folosește cineva cât timp stickurile USB 3.0 oferă viteză de transfer superioară. E prezent și portul USB 3.1 tip C pentru cei care vor ceva mai diferit, iar la acesta stickul poate fi introdus fără a mai ține cont de poziția sa.

Laptopul de sus Asus X505BA-BR046 are dotări foarte bune și mă refer la placa de rețea, tehnologie WiFi ac, porturi, dar și altele. Performanțele sunt oarecum limitate, dar puteți înlocui hdd-ul cu un SSD generos.

Te-ar mai putea interesa