Asus X451MA-VX006D, laptop de 14 inci

Laptopul Asus X451MA-VX006D e unul ceva mai mic decât altele și e evident din numește său. Mai precis are o diagonală de 14 inci iar dimensiunile sale sunt ceva mai mici. Nu are nici tastatură numerică de aceea tastatura arată mai bine (tastele sunt mai depărtate). Jos am pus o poză cu acesta pentru a vedea mai bine cum arată un astfel de laptop. Chiar și clipul de la final e util deoarece e cu varianta pe alb. Fiecare model are un nume diferit și deci le puteți diferenția mai ușor. Chiar dacă ecranul e mai mic decât la altele, rezoluția sa e tot 768p.

Nu costă așa de mult ținând cont că nici desktopurile nu sunt foarte ieftine. Totuși un desktop e mai bun decât un laptop în același preț dacă nu ținem cont de monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tastatura
Tastatura

Laptopul e o alegere bună pentru cei care s-au săturat de numărul mare de cabluri. Deasemenea, e și ușor iar greutatea redusă se datorează în mare parte bateriei sale – 3 celule. E mai mică decât la altele și deci se adresează celor care vor să-l folosească mai mult acasă adică să-l țină conectat la rețea. Autonomia sa e bună dar nu excelează la acest capitol. Procesorul Celeron N2815 de 1860 MHz e nou și e însoțit de Intel HD Graphics care e placa video integrată.

Unele laptopuri vin și cu plăci video dedicate (pentru jocuri). Are 4 GB RAM și un hard de 500GB. Vă recomand WIndows 8.1 pentru acesta deoarece producătorii oferă driverele mai mult pentru sistemele de oeprare mai noi.

Plusuri: e ieftin, are bluetooth, USB 3.0, HDMI, autonomie bună, arată bine și e portabil.
Minusuri: nu are multe USBuri.

Asus X451MA-VX006D arată bine și există variante și pe alb cum e cel de jos. Poate fi un bun înlocuitor dacă aveți un desktop mai vechi și îl puteți lua cu voi oriunde deoarece are doar 1.9 kg. O tabletă e mai portabilă dar nu e la fel de utilă deoarece nu are Windows. Există și tablete cu Windows doar că sunt scumpe (mă refer la cele cu ecran mai mare).

Te-ar mai putea interesa