Asus X420UA, laptop cu Windows 10 S sau Endless OS

Laptopul Asus X420UA e un model care impresionează la multe capitole însă nu e cel mai avansat de pe piață, pentru că în acest buget nu poate avea cele mai bune componente. E vorba de noua generație care are un ecran NanoEdge suficient de mare care reiese din nume – 14 inci. Construcția sa e similară cu cea a unui model de 13 inci și se datorează noului ecran care e prezent doar la acest brand, l-am și menționat anterior. Balamalele Ergolift oferă o poziție ceva mai bună de scris și nu mai e nevoie de un stand mic pentru laptop.

Arată bine cu acea tastatură, finisaj argintiu și ecran cu ramă neagră mai subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În funcție de preferințe, componentele pot diferi – X420UA-BV083T sau X420UA-EB098 (cu sau fără Windows). Pe acesta avem un CPU Kaby Lake care e una dintre cele mai noi serii, iar modelul Core i3 apare ceva mai târziu decât Core i5 și Core i7. Aveți instalată suficientă memorie RAM și se poate pune până la 12GB. Poate că e cam mic acel SSD, de aceea îl puteți înlocui cu unul mult mai mare că și așa prețurile sunt foarte bune pentru aceste medii de stocare.

Păreri pro și contra

Puteți lucra pe el în orice condiții pentru că are numeroase dotări care pot fi de folos și nu mai sunt necesare atâtea periferice. Touchpadul poate ține locul unui mouse însă pentru o mai bună productivitate, recomand un mouse chiar și fără fir. Difuzoarele integrate sunt satisfăcătoare și puteți viziona conținut chiar 720p. Sistemul de operare oferă cel mai bun suport media și laptopul poate deveni chiar un media player bun pentru TV. Porturile sunt numeroase și sunt așezate ceva mai în spate pentru că în față e foarte subțire, iar la acesta nu mai avem mufa de rețea.

Poate că nu veți alege Asus X420UA-BV083T, însă acesta poate fi folosit pentru diverse taskuri și chiar nu ne putem plânge în acest buget. Bineînțeles, un laptop mai scump poate avea un SSD mai mare ori chiar un Core i5, dar nu văd la ce v-ar ajuta dacă vă rezumați strict la navigare web și aplicații.

Te-ar mai putea interesa