Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X412UA-EK084, laptop de 14 inci cu Intel Core i5

Avem un laptop mai mic pentru că are un ecran de 14 inci cu margini subțiri – NanoEdge. Se numește Asus X412UA-EK084 și e echipat cu componente bune: Core i5 cu 4 nuclee, 4GB RAM, SSD mare și placă video integrată. Aceste laptopuri sunt perfecte pentru utilizatorii office și chiar multimedia dacă discutăm doar de redare media (filme și muzică). Designul premium a ajuns și la serii mai ieftine iar prețul mi se pare acceptabil pentru acest hardware pentru că avem chiar și acea tastatură cu iluminare albă. Astfel că puteți lucra în orice condiții și această funcție reduce autonomia bateriei, de aceea puteți să-l conectați la priză când sunteți la birou.

Laptopul arată pe gri închis și se vede că în interiorul touchpadului are acel cititor de amprentă, deci autentificarea va fi destul de ușoară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Seria de procesoare Kaby Lake R a fost prima care a oferit ceva mai multe nuclee, astfel că performanțele multimedia au crescut semnificativ. Orice utilizator ar aprecia un plus de performanță și în anumite aplicații (editare, 3D) se vede diferența între un CPU cu 2 nuclee și unul cu 4 nuclee. Indiferent de caracteristici, au plăci video Intel care sunt satisfăcătoare pentru că pot rula conținut 1080p.

Păreri pro și contra

Greutatea sa e de numai 1.5 kg și va fi apreciată de cei care se află în mișcare tot timpul sau care vor să-l folosească la locul de muncă. Chiar dacă e atât de mic, avem trei tipuri de porturi USB, HDMI și ieșire pentru căști/boxe. Nu putea avea acea mufă de rețea pentru că e mare și sunt adaptoare foarte ieftine care pot fi folosite, nici nu cred că vă mai conectați prin fir la internet cât timp aveți tehnologie WiFi Dual band. Balamalele Ergolift oferă un mod plăcut de tastare pentru că ridică puțin laptopul.

Asus X412UA-EK084 oferă un sistem audio bun și nu sunteți obligați să alegeți un sistem audio clasic, deci puteți economisi niște bani. Un periferic care ar trebui luat în calcul e mouse-ul pentru că touchpadul nu e atât de productiv, poate doar când nu vă aflați la birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu