Asus X412UA-EK083, laptop argintiu cu cititor de amprentă

Laptopul Asus X412UA-EK083 e ceva mai mic decât restul deoarece are ecranul NanoEdge de 14 inci, iar din pozele de prezentare se vede că nu are acea tastatură numerică. Îmi place combinația de culori și ecranul cu margine neagră iasă foarte bine în evidență, în special dacă alegeți tema întunecată de la Windows. Sunt o mulțime de laptopuri de 15 inci, doar că de multe ori nu aveți nevoie de un ecran atât de mare pentru anumite aplicații. De aceea, modelele de 17 inci sunt concepute mai mult pentru gaming sau multimedia.

Arată exact ca un ultrabook de la acest brand doar că acum e la un preț foarte bun și are o configurație potrivită pentru uz office, chiar nu aveți nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile depind de prețul laptopului, dar și de construcție. E posibil să găsiți configurații mai performante în acest preț doar că designul nu poate fi același.  În general, laptopurile mai mici sunt mai scumpe pentru că sunt necesare plăci de bază mai compacte, dar cam tot hardware-ul trebui redus semnificativ. Vă puteți gândi pe viitor la un SSD mai mare pentru că 120GB pot să nu fie de ajuns la un moment dat.

Păreri pro și contra

Avem cel mai nou Core i3 Kaby Lake care e singurul din serie cu 3 nuclee, nici nu cred că ar fi avut sens mai multe pentru că nu va fi folosit pentru aplicații 3D. Majoritatea aplicațiilor office se folosesc de un singur nucleu și nu orice laptop în acest buget are un design atât de modern pe argintiu, o tastatură cu iluminare, autentificare prin amprentă, greutate de numai 1.5 kg, un ecran elegant de 14 inci, Windows 10 S și multe altele. Poate că nici nu aveți nevoie de un ecran Full HD pentru că nu editați și nici nu îl folosiți pentru a rula jocuri.

Asus X412UA-EK083 e conceput pentru tineri și se vede după configurație, aspect și software preinstalat. Dacă nu vă place versiunea S, o puteți înlocui cu cea Pro și veți vedea că funcționalitatea e ceva mai mare (în special dacă va fi folosit în cadrul unei companii).

Te-ar mai putea interesa