Asus X405UA-BM396, laptop cu portabilitate extinsă

Dacă ești interesat de un laptop cu o baterie care să țină mult și cu design special atunci îți recomand acest Vivobook 14. În magazine o să-l găsești ca ASUS X405UA-BM396, iar pentru procesare are procesor i5, 4GB memorie RAM și SSD de 256 de giga.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop dotat cu fast charging, SSD, wireless ac, greutate redusă (aprox 1,4 kg) și ecran de 14 inci. Nu știu dacă se vede mare lucru din imaginea de alături, dar laptopul e unul cu margine (ramă) foarte subțire pe partea ecran. Acest lucru e împrumutat oarecum de la telefoanele noi.


Detalii

Modelul X405UA-BM396 e unul dotat cu ecran de 14 inci care are panel TN și rezoluție 1920×1080 pixeli. Acest ecran e unul cu caracteristica anti-glare, air pentru a vă proteja mai mult ochii cei de la Asus limitează lumina albastră cu Eye Care (ceva similar f.lux).
Ca memorie are 4GB memorie RAM DDR4, iar ca spațiu de stocare are SSD. SSD-ul are dublu sens, adică de stocare și accelerare a sarcinilor.
Sistemul de operare e Endless OS, dar se poate instala Windows 10 de pe o unitate externă ori USB. Din păcate nu are unitate optică. Cel mai bine e să instalați Windows 10 pe 64 bit de pe o memorie USB 3.0.
Conectarea la net se poate realiza cu ajutorul wireless ac sau LAN 10/100/1000. Deci, descărcarea se va realiza la viteză maximă.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, fiabilitatea bună, performanțele peste medie, ecranul superb, rețeaua rapidă și că are componente noi.
Contra achiziției ar fi prețul cam mare, că nu are panel IPS și că nu are mai mulți RAMi.

Concluzie

Pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și care să aibă performanțe foarte bune în sarcini office și multimedia recomand seria X405ua. Această serie e una apărută pe piață anul acesta și se adresează persoanelor interesate de ceva robust (pe lângă caracteristicile menționate anterior).

Te-ar mai putea interesa