Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X403FA, laptop metalizat cu carcasă din aluminiu

Seria Asus X403FA vine chiar și Windows preinstalat, de aceea e acel T la finalul numelui. Asus X403FA-EB164T e unul dintre ele și e disponibil pe albastru metalizat, iar la interior găsim cel mai bun procesor de pe piață – Core i7. Componentele ale sunt integrate, motiv pentru care s-a diminuat atât de mult carcasa sa și a ajuns atât de subțire. Laptopul e plăcut la atingere pentru că discutăm de aluminiu și tastele au o formă plăcută, fiind suficient de depărtate pentru ca voi să scrieți comod pe el.

Ecranul e în centrul atenției pentru că are o ramă subțire de culoarea neagră, pe când restul laptopului e pe altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesoare Core i7 din generațiile recente oferă 4 nuclee, iar cele de gaming cu terminația H, chiar 6 nuclee. Sunt aplicații care cer mai multe nuclee și e bine să aveți cât mai multe, astfel procesorul devine mai eficient și nu e foarte solicitat. Acel SSD de la interior oferă o capacitate suficient de mare pentru a ține orice pe el, însă pentru fișiere media aș recomanda un hard extern pentru că poate nu le păstrați mult timp.

Păreri pro și contra

Avem doar porturi de ultimă generație și care oferă o viteză de transfer superioară. Procesorul acesta poate fi folosit și pentru a rula aplicații profesionale, dar și anumite jocuri. Autentificare e ușoară și sigură cu cititorul de amprentă, iar voi puteți lucra pe el indiferent de momentul zilei pentru că are o tastatură cu funcție de iluminare. Se poate alege un mouse dacă nu sunteți productivi cu acel touchpad.

Asus X403FA are un ecran de 14 inci, aspect care reiese din numele său și e evident pentru că are numai 1.35 kg. E prezent unul dintre cele mai bune SSD-uri de pe piață, mă refer la cele de tip M.2 care se montează ușor și sunt mai bun decât cele SATA. Cu alte cuvinte, interfața e una diferită și acestea reprezintă viitorul. Le recomand și pentru posesorii de PCuri noi pentru că plăcile de bază vechi nu au suport pentru acestea.