Asus X401U-WX030D

Asus X401U-WX030D e un laptop cu ecran de 14 inci și un preț mic pentru persoanele care nu au un buget prea mare. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vă interesează un model pe negru atunci ar fi o soluție. Acest Asus Slimbook X401U vine cu un procesor AMD C60 și cu un cip grafic AMD Radeon HD 6290 și deoarece e o combinație între netbook și ultrabook nu are unitate optică.

Poze

E un model alb, iar tastele și rama ecranului sunt negre. Fiind mic nu are tastatură numerică, însă nici nu știu dacă v-ar fi fost utilă a ceva. Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluție HD, iar portabilitatea laptopului e una peste medie deoarece are o greutate de 1,7 kilograme și o baterie care ține undeva la maxim 4 ore.

Pornește
Pornește
Film
Film

Specificaţii tehnice

Laptopul Asus X401 are un procesor C60 de tip dual core și 2GB memorie RAM. În opinia mea, memoria RAM e suficientă, iar Windows 7/8 vor rula mai mult decât decent. Din clipul de alături o să vedeți că laptopul poate rula decent și jocuri noi, însă trebuie să vă reamintesc că nu e un laptop de jocuri. O să ruleze decent la rezoluție 1366 pe 768 pixeli, iar dacă o să setați o rezoluție mai mică atunci și cadrele pe secundă vor crește, iar jocul va fi mai fluid.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e foarte bun; autonomia e ridicată; garanția e de 2 ani și poate fi mărită la 3 sau 4 ani; portabilitatea e peste medie deoarece bateria ține mult, iar greutatea e de sub două kilograme; capacitatea hardului e mare fiind de 320 de giga și cred că o să încapă multe lucruri pe el.
Contra: nu are sistem de operare preinstalat.

Concluzie

Pentru cei cu bani puțini care vor un laptop bun cred că acest Asus X401U-WX030D ar fi unul foarte bun. Nu costă deloc mult e foarte ușor de folosit. Singurul lucru care trebuie făcut după achiziție e să instalați Windows-ul de pe stick și un lucru care nu trebuie uitat e că și driverele trebuie instalat. Mia multe detalii vizuale referitoare la acest laptop puteți vedea din preview-ul de alături care e unul deosebit de bun.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X401U-WX030D”

  1. Eu vroiam sa-mi iau de mult timp un astfel de x401 insa nu era decat pe negru. Ma bucur ca au adus si pe alb ca sa am din ce alege.

Comentariile sunt închise.