Asus X401U-WX024D, mini laptop alb

Actualizare: Asus X401U-WX024D are acum un preț redus cu 150 lei deoarece e Bătălia reducerilor de weekend, adică promo weekend cu până la 500 lei reducere la laptopuri!

Articolul din 24.03.2013:
Dacă vrei un laptop mic și portabil atunci ar trebui să alegi un model din seria X401U de la Asus, mai exact un Asus X401U-WX024D. E un mini laptop cu ecran de 14 inci, procesor AMD C60 și 4 giga memorie RAM. Datorită faptului că are un ecran mic o să găsiți multe genți compatibile și aici poți vedea câteva genți de 14 inci. Dacă e să vorbim despre costul de achiziție atunci putem spune că un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare deoarece dacă ai un buget de 1500 RON o să te încadrezi numai bine deoarece în mod normal la un laptop îți mai trebuie un router (Asus RT-N10LX) și un mouse (MS Mobile 3000v2).

Aspect

E un notebook alb în mare parte care beneficiază de o portabilitate ridicată deoarece greutatea e de 1.7 kilograme, iar bateria ține peste 5 ore. Datorită ecranului de 14 inci, laptopul nu are tastatură numerică în partea dreaptă, dar asta nu o să vă încurce cu ceva.

Pornește
Pornește
Film
Film

Caracteristici tehnice

E un model cu ecran măricel de 14 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli, iar procesorul e un AMD Bazos C60 cu două nuclee și cip grafic integrat numit Radeon Mobility HD 6290. Datorită acestui cip e posibil să vedeți filme 720p și să vă jucați jocuri.
Ceva deloc caracteristic unui laptop mic e faptul că are mulți RAMi, adică 4 giga, și un hard de 500 care o să vă ajute să stocați fără probleme cât mai multe fișiere.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul superior, cum ne-a obișnuit Asus; portabilitatea ridicată mulțumită bateriei care ține peste 5 ore și a greutății de sub 2 kilograme.
Contra: ecranul nu e unul touch; nu are unitate DVD; nu vine cu sistem de operare.

Concluzie

Modelul de față e destinat celora cu bani puțini ori persoanelor care vor un laptop puternic și portabil. Normal că o tabletă e mai ușoară, dar nu putem să comparăm tablet PC-ul un un notebook pe partea de eficiență. Despre cum arată și ce poate se poate observa mai multe din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa