Asus X302UV-FN051D, laptop mic pentru jocuri

Asus X302UV-FN051D e cel mai bun exemplu că nu e nevoie ca laptopul să fie mare pentru ca să aibă performanțe ridicate. Laptopurile compacte nu sunt atât de performante, de aceea există variante ca și cel de jos. Poate că nu are cele mai noi componente, dar nici nu e nevoie de Kaby Lake și DDR4. Din poza de jos se vede foarte bine cum arată acest model și nu sunt îmbunătățiri estetice chiar dacă e vorba de o generație diferită. Tastatura e plăcută la atingere, butoanele touchpadului sunt integrate și zona de sprijin a palmelor sunt generoase.

Sunt destul de multe laptopuri oferite de acest brand și, cu siguranță, veți găsi unul care vi se potrivește. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una destul de generoasă, adică prezintă un procesor Core i6 Skylake + o placă video Nvidia GeForce 920MX. Nu a fost conceput special pentru jocuri, motiv pentru care nu suportă prea multă memorie RAM dar puteți să jucați la detalii medii destule jocuri care nu sunt chiar atât de recente.

Ecranul nu e foarte mare dar are aceleași caracteristici ca un model clasic. Configurația sa e una multimedia datorită procesorului și plăcii video dedicată. Orice laptop are o placă video integrată care poate fi folosită ori de câte ori vor autonomie și doar navighează pe web ori folosesc un program. Comutarea dintre plăci e automată, adică cea dedicată se activează când e nevoie sau poate fi pus pe implicit.

Păreri pro și contra

Nu e nevoie de un laptop mare pentru componente performante, dar o construcție mai bună presupune și un sistem de răcire mai eficient. Îmi place cum arată și nu văd ce nu v-ar conveni un design compact. Nu e nevoie de o unitate optică și nici de tastatură numerică.

Asus X302UV-FN051D e un model destul de reușit și care nu prea are concurență, deoarece majoritatea laptopurilor de 13 inci au configurații office (au doar placa video integrată). Dacă nu ați mai avut un laptop, atunci ar fi cazul să alegeți un router wireless performant și poate un mouse alb.

Te-ar mai putea interesa