Asus X202E-CT035H

Doriți o tabletă datorită tipului de interacțiune, doar că nu oferă acele capabilități office? O soluție accesibilă cu Windows 8 e acest Vivobook numit Asus X202E-CT035H. Această serie poate fi întâlnită și sub numele de S200, dar trebuie să știți că e vorba de același model. Sunt multe configurații interesante, fie cu procesoare mai performante (Core i) fie cu procesoare Celeron ori Pentium. Mi se pare normal ca odată ce s-a lansat Windows 8, să apară și gadgeturi cu ecran tactil pentru acesta. Spun asta deoarece noua interfață ne amintește de sistemul Windows Phone de pe smartphoneuri. X202E-CT035H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul acestui laptop e unul des întâlnit la ultrabookuri deoarece are o frecvență scăzută. E un Core i3-3217U Ivy Bridge de 1.8 GHz care oferă performanțe decente chiar dacă nu are o frecvență mare. Ecranul de 11.6 inci e unul HD și capacitiv touch-screen. Capacitatea memoriei RAM e una de 2GB la o frecvență de 1333 MHz. E ok pentru un astfel de laptop că doar nu prea are rost să încercați cine știe ce jocuri. Nu are un hard disk mare  dar poeta că e suficient în cazul în care doriți să stocați majoritatea filmelor sau melodiilor pe un hard disk extern.

Placa video e una destul de bună și nu o recomand pentru jocuri în special că are o baterie de 2 celule. Autonomia e aceeași ca și la oricare alt model și poate atinge cel mult 4-5 ore. Dotările acestui model sunt difuzoarele stereo, cititorul pentru carduri, cameră web HD, USB 3.0, bluetooth, WLAN etc. Sunt dotări foarte bune și e normal să nu vină cu unitate DVD la așa dimensiuni.

Chiar dacă bateria pare destul de mică – 2 celule, oferă peste 3 ore de funcționare (depinde de setările făcute și aplicațiile utilizate). Are o greutate de 1.38 kilograme care e destul de bună pentru dimensiunile sale.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie decentă care se datorează procesorului (are frecvență scăzută), bluetooth, Windows 8, ecran de 11.6 inci HD și port USB 3.0.

Minusuri: hard disk mic.

Concluzie

Acest Asus X202E-CT035H e o alegere bună dacă v-ați dorit o tabletă cu Windows dar nu aveți suficienți bani. Jos am pus un clip cu despachetarea modelul S200 care e același lucru cu X202E. Astfel vă puteți face o idee mai bună despre cum ar arăta acesta în realitate.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X202E-CT035H”

  1. E laptopul perfect pentru impatimitii Windows 8. A fost special facut asa incat sa poti folosi la potential maxim cel mai nou WIndows.

Comentariile sunt închise.