Asus X202E-CT009H

Asus X202E-CT009H e un mic laptop de 11,6 inci care vine cu Win 8 și ecran senzitiv pentru a putea folosi la maxim resursele oferite de acest nou Windows. Vine ca o alternativă la Asus X202E-CT062H și față de acesta are un procesor i3 mai bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare pentru un astfel de PC portabil dacă treceți peste faptul că e oarecum un netbook.

Poze

X202E-CT009H e considerat ca fiind un Vivo Book și e de culoare gri, la interior fiind foarte asemănător cu laptopurile de la Mac. Normal că nu are tastatură numerică în partea dreaptă, iar tastele sunt de culoare neagră oferind un contrast foarte bun. Ecranul e unul de 11 inci cu suport touch și s-ar putea să vă orbească deoarece e glare.

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Modelul de X202E-CT009H stă foarte bine pe partea de detalii chiar dacă e un netbook. procesorul i3-3217U din seria Ivy alături de memoria RAM standard de 4 giga o să vă furnizeze puterea de care aveți nevoie indiferent de ce sarcini rulați.
OS-ul de tip Windows alături de ecranul senzitiv e ceva nou pentru un preț așa de mic. Datorită ecranului touch o să puteți folosi Win 8 la potențial maxim deoarece acest sistem de operare e unul optimizat special pentru tablete și alte dispozitive cu ecran touch.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă deloc mult pentru facilitățile care le oferă; greutatea e una mică de puțin peste un kilogram și are un impact pozitiv asupra portabilității; ecranul e unul destul de clar deoarece are o rezoluție de tip HD+ care e numai bună pentru vizionarea filmelor HD, dar și pentru utilizarea interfeței Metro la potențial maxim.
Contra: bateria are doar două celule și asta înseamnă că bateria ține undeva la 3-4 ore maxim… depinde cum îl folosiți și dacă e conectat la Internet.

Concluzie

Dacă sunteți foarte pasionat de cel mai nou OS al celor de la Microsoft atunci cred că un astfel de mini laptop vă va ajuta să-l puteți utiliza la potențial maxim. Despre utilizarea sa se poate spune că nu e deloc complicată, ecranul touch venind să vă ajute. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată și ce poate, fiind un preview destul de bun.

Lasă un comentariu