Asus X202E-CT006H

Laptopul Asus X202E-CT006H e un VivoBook accesibil datorită ecranului de 11.6 inci și a configurației cu procesor Pentium. Chiar dacă nu e așa mare, vine cu ecran tactil care devine util pentru noua interfață a sistemului de operare Windows 8. După cum știți acesta nu e singurul VivoBook din seria X202, iar spre deosebire de predecesorul cu același procesor, acesta re un hard de 500GB și 4GB RAM. Există alternative mai performante cu procesoare Core i, sunt cele din seria S200 sau S400. În același buget, probabil că veți găsi laptopuri cu configurații performante însă nu oferă caracteristici speciale ca și acesta. X202E-CT006H are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Asus X202E CT062H 1
Deschis
Asus X202E CT062H 2
Tastatura

Specificaţii tehnice

Procesorul Pentium 987 de 1.5 GHz e o alegere bună pentru un așa laptop și un ecran LCD LED HD de 11.6 inci. Ecranul e unul lucios și ideal pentru vizionat filme atunci când vă plictisiți. Având în vedere bateria de 2 celule, nu e chiar grozavă atunci când folosiți mai mult placa video integrată (jocuri și filme). Veți beneficia de un multitasking bun având în vedere cei 4GB RAM la 1333MHz și versiunea în caz că vreți să reinstalați Windowsul, e cea pe 64 de biți.

Hardul de 500GB la 5400RPM e decent pentru utilizare office și e destul de silențios chiar și când e solicitat mai mult. Dotările sale sunt cele obișnuite: difuzoare cu SonicMaster, cameră HD, card reader, bluetooth, WLAN, USBuri etc. E un gadget ideal pe care puteți socializa cu prietenii, naviga pe web sau reda conținut media. Deci poate fi un media player portabil care vine cu multe porturi și dotări. Deci aveți nevoie de un router wireless iar pentru că are ecran tactil, achiziția unui mouse nu mai e necesară.

Pe partea de software vine atât cu Windows 8 cât și cu Office 2010. NU vă recomand alt sistem de operare având în vedere că are ecran tactil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de 5 ore în mod economic, hard disk mare, ecran tactil, bluetooth, e foarte ușor, robust și arată foarte bine.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Asus X202E-CT006H e o alegere foarte bună dacă nu vreți o tabletă ci un laptop de ultimă generație și cu ecran care acceptă gesturi. E o soluție compactă și elegantă deoarece e un VivoBook iar dacă vreți ceva mai puternic, seria S400 e alternativa perfectă. Însă, dacă vreți un așa model, v-am pus un clip cu prezentarea sa.

Te-ar mai putea interesa