Asus X202E-CT005H

Nu vă plac tabletele deoarece nu oferă aplicații suficiente de tip office dar vă place tipul de interacțiune cu interfața sa? Trebuie să știți că există laptopuri cu ecran tactil care pot fi alternative bune la tablete deoarece sunt portabile, au Windows 8 și configurații decente. Un astfel de laptop e modelul Asus X202E-CT005H care face parte din seria Vivobook și e unul de 11.6 inci destul de accesibil. Nu e așa de scump pentru că are și o configurație modică cu Celeron. Chiar dacă e de doar 1.1 GHz, e suficient pentru o baterie de 2 celule , deoarece are un consum mic și deci autonomia e una mai mare. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificaţii tehnice

Un astfel de procesor nu poate fi găsit pe multe laptopuri deoarece mulți au nevoie de viteză de procesare, deci acele laptopuri au și baterii mai mari – de 4 sau 6 celule. E un Celeron 847 de la Intel care mi se pare ok pentru filme, navigare și aplicații. Nu e un Celeron grozav dar e ok dacă nu vă doriți performanțe mari sau nu aveți pretenții. Poate fi comparat cu alte ultrabookuri deoarece are o grosime de doar 2.1 mm, are 1.48 kg și un design elegant. Multitaskingul e excelent cu cei 2GB la 1333 MHz, iar spațiul oferit de hard disk e satisfăcător.

Posibilitatea vizionării de filme 720p se datorează atât plăcii video Intel cât și a procesorului Dual Core. Nu îl recomand celor care vor să încerce jocuri 3D, dar la cele din browser nu veți întâmpina probleme (cele flash). Autonomia oferită de baterie poate atinge circa 5 ore dar în mod economic. La capitolul multimedia are difuzoare stereo, cameră web și card reader. Spre deosebire de porturile obișnuite oferă ieșire HDMI și port USB 3.0. Tehnologiile wireless de pe acesta sunt Wi-Fi și bluetooth 4.0 (ideale pentru internet wireless și transfer al datelor fără cabluri).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată destul de bine, poate fi confundat cu alte modele ale acestui producător însă nu sunt multe de 11.6 inci cu ecran tactil, configurație decentă și Windows 8.

Minusuri: autonomia sa nu se poate compara cu cea a unei tablete.

Concluzie

Asus X202E-CT005H e un gadget portabil care poate fi o alternativă la o tabletă cu tastatură, deoarece e mai ieftin și ecranul e puțin mai mare. Chiar și spațiul de stocare trebuie luat în considerare chiar dacă nu e unul flash, dar are port USB 3.0 (ideală dacă aveți o memorie USB). Pentru a vă face o idee, am pus acel clip de mai jos.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X202E-CT005H”

  1. L-am luat ca o alternativa la o tableta deoarece vroiam si o solutie cu Windows, ia rpretul chiar a fost pe gustul meu,

Comentariile sunt închise.