Asus X200MA-KX405B, mini laptop cu Windows

Asus X200MA-KX405B e un laptop Asus de 11 inci care arată formidabil și e destinat celora care vor ceva subțire și portabil. performanțele sunt ok pentru sarcini office și de aceea nu vei întâmpina cu el probleme în redarea filmelor HD ori la jocuri Facebook. Pentru a îți face o părere despre performanțele procesorului Celeron N2830 trebuie spus că scoate un punctaj de 1019 la benchmark, față de 1719 cât scoate un Pentium B950.
E un laptop mai deosebit deoarece e de culoare roz (pink), iar din acest motiv eu zic că e perfect pentru o fată.

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un notebook fără unitate optică, dar cu Windows 8.1 instalat. Datorită prezenței acestui OS nu o să mai pierdeți timp cu instalarea Windows ori a driverelor.

Așa arată
Așa arată

După cum ziceam la început, acest model vine cu un procesor Celeron, iar cel mai bun lucru e că acesta e unul dual core cu cip grafic ingegrat de tip Intel HD. Astfel, redarea clipurilor video nu va fi o problemă pentru acest mic calculator.
Memoria RAM e de 4GB, iar hardul e unul încăpător de 500 de giga. Nu vă trebuie mai mulți RAMi deoarece în ziua de azi doar atât ai nevoie pentru a rula orice sarcină fără sacadări.
Pe partea de portabilitate stă excelent întrucât bateria ține vreo 4-5 ore, iar greutatea laptopului e de circa 1,2 kilograme.

Plusurile sunt evidente, adică bateria care ține mult, costul de achiziție nu prea mare, că arată bine și că vine cu sustem preinstalat.
Cotra achiziției ar fi că nu vien cu un procesor i3 ori i5.

De final pot spune că acest model e unul care nu doar arată bine, ci o să vă ajute la executarea sarcinilor fără problme. Dacă e să ne gândim bine atunci nici nu ai nevoie de mai mult dacă folosești laptopul pentru filme și navigat pe net. Rezoluția te va ajuta și ea destul de mult în vizionarea filmelor deoarece e vorba despre o rezoluție 1366×768 pixeli.

Te-ar mai putea interesa