Asus X200MA-BING-KX379B, mini laptop cu Windows 8.1

Un laptop ca Asus X200MA-BING-KX379B e o alegere bună deoarece e portabil, are Windows 8.1, un ecran HD și destul spațiu de stocare. Poate că nu e cel mai bun laptop pentru uz office ori multimedia dar poate fi perfect pentru cei pasionați de călătorii sau pur și simplu vor un laptop. Dacă vreți un gadget de tip office e nevoie de un laptop și nu de o tabletă, dar există și tablete cu Windows dar care sunt ceva mai scumpe decât laptopurile. Oricum, designul unui gadget poate influență prețul său, e bine totuși să alegeți ceva ce o să vă fie și de folos.

Pe partea de dotări pot spune că stă destul de bine și spun asta deoarece nu e un laptop clasic de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Un Celeron N2830 nu e cel mai performant procesor Bay Trail-M dar cu siguranță vor mai exista și altele. Dacă țineți la performanțe, vă recomand un laptop cu Pentium și în general laptopurile cu Pentium sunt ceva mai mari. Are un ecran anti-glare de 11.6 inci cu imagine 768p și iluminare e cu LED.

Restul componentelor sunt: 2 GB RAM, Intel HD Graphics și hard disk-ul de 500 GB. Ca și dotări, acest laptop prezintă: cameră web HD, slot pentru carduri, tehnologie audio bună și altele. Chiar dacă bateria pare cam mică – 3 celule, consumul configurației e mic deci și autonomia e destul de mare. Are Windows 8.1 pe 64 biți deci puteți pune liniștit și 4GB RAM pe acesta.

Plusuri: autonomie bună, Windows 8.1 preinstalat, destule porturi USB, cameră web HD, difuzoare stereo și fiabilitate.
Minusuri: are doar 2GB RAM.

Asus X200MA-BING-KX379B e unul dintre noile laptopuri de 11 inci de la acest brand și care vi-l recomand deoarece nu costă mult. Îmi plac laptopurile mici deoarece intră în orice geantă sau rucsac. Îl puteți lua la lucru dacă nu aveți un laptop mai bun sau mai util. Clipul de mai jos poate fi util pentru cei care vor să vadă mai bine cum arată acesta, dar cel de sus nu are componente hardware foarte performante dar nici ecran tactil.

Te-ar mai putea interesa