Asus X101CH-RED027W

E foarte interesant cât de mult au avansat mini laptopurile, iar Asus e uul dintre producătorii mei preferați care vine cu un laptop mic de top care e acest netbook Asus X101CH-RED027W. Acesta are un procesor Atom din 2012 numit Atom N2600 și vine cu 2GB memorie RAM ceea ce e un lucru ideal ca și în cazul modelului . Din păcate nu vine cu Windows, dar și prețul e unul foarte mic pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Cu câteva luni în urmă la 1000 de lei nu găseai un laptop care să aibă 2 giga de RAM și cu atât mai puțin unul care să aibă o garanție de 2 ani din start.

Poze

Modelul Asus X101CH roșu sau red arată ca în pozele de alături și se poate observa că nu e foarte diferit în comparație cu . Din păcate nu vine cu tastatură numerică în partea dreaptă, dar acest lucru e unul normal pentru orice netbook și vă ajută să tastați mai bine deoarece nu o să vă încurce tastele din dreapta.

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

RED027W are o rezoluție aproape HD care e de 1024 pe 600 pixeli în condițiile în care are un ecran de 10,1 inci. Procesorul e un Atom N2600 care are două nuclee și cip grafic integrat de tip Intel HD. Din cauza acestui cip are și port HDMI care te va ajuta să vizionezi filme pe un monitor ori pe un televizor care are ecran mai mare. Greutatea acestei scule e de un kilogram și din această cauză, dar și pentru că are o bateria care ține mult, putem să spunem că portabilitatea sa e maximă.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, iar seria aceasta nouă e disponibilă în mai multe culori; prețul nu e deloc mare; greutatea e una bună; bateria ține destul de mult chiar dacă are doar 3 celule; vine de la un brand de nota 10 și din această cauză are și o garanție standard de 2 ani în timp ce la alte modele e de doar un an.
Contra: putea avea ecran cu rezoluție HD+ sau măcar HD+.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop mic atunci îți recomand acest model de la Asus deoarece vine din 2012 și arată foarte bine. La partea de performanță stă decent fiind mai mult un laptop ultraportabil decât o sculă de gaming. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa