Asus VX238T, monitor LED Asus 23 inci

Asus VX238T e un monitor de 23 inci pentru cineva în căutarea unei soluții multimedia pentru vizionat filme și eventual pentru jocuri. Timpul de răspuns e de 5 milisecunde, dar asta nu e rău deoarece în ziua de azi cel mai mult contează rezoluția de 1920×1080 pixeli.
Poate fi utilizat la gaming, însă nu e un monitor de gaming deoarece acelea au specificații diferite, iar prețul e mult mai mare.

Dacă întrebați cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat cu succes la vizionarea filmelor mulțumită unghiurilor de vizibilitate de 170/160 grade.

Perifericul
Perifericul

Specificațiile sunt mai mult decât bune deoarece are boxe integrate, conectori VGA și DVI, iar panelul e unul de calitate. Datorită conectorilor menționați nu o să aveți probleme în a conecta calculatoare noi ori vechi.
Interesant la acest model e că are o greutate de 2,6 kilograme care e mică și o putere de 22W. Aceste lucruri fac ca monitorul să fie ergonomic și nu întâlnești foarte des un astfel de monitor.
Modelul acesta are diferite tehnologii de îmbunătățire a imaginii cum ar fi ASCR sau Splendid Video Intelligence. Cea din urmă e una care oferă 6 moduri pentru diferite lucruri care le faceți pe calculator. De exemplu, dacă vă jucați atunci puteți selecta modul Game.

Lucrurile pe care eu le consider atuuri sunt unghiurile excelente de vizibilitate, aspectul premium, disponibilitatea de porturi de tip digital ori analog și consumul mic de curent.
Nu era rău dacă avea panel IPS, dar asta i-ar fi crescut considerabil prețul.

Deci, dacă te interesează un monitor care să arate bine și să afișeze niște imagini de o calitate superioară atunci eu îți recomand acest periferic. În cazul în care te interesează un model similar sau mai bine spus o alternativă atunci eu îți recomand LG 23EA63V-P deoarece are caracteristici similare și panel IPS. Însă să nu vă lăsați păcăliți de monitoarele cu panou IPS deoarece ar putea fi la fel ca cele cu panou TN.
Un unboxing la VX238 poți vedea în clipul de alături. Sin preview se poate observa foarte bine conținutul pachetului.

Te-ar mai putea interesa