Asus VX229H, monitor AH-IPS

Trebuie recunoscut că atunci când vine vorba despre un monitor nu prea știi ce să alegi și de aceea vin eu să te ajut cu un sfat. Dacă vrei ceva cu ecran mediu de 21,5 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli atunci îți recomand modelul Asus VX229H. Dar, stai! Nu doar caracteristicile menționate anterior te fac să-l alegi, ci faptul că vine cu panel IPS. Acest panel sau panou te ajută să vezi filme la o calitate superioară, din orice unghi te-ai uita la el.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci vine cu acel panou de care menționam mai sus.
Alături am pus și o imagine pentru a-ți face o părere despre cum se prezintă aparatul. Din imagine poți vedea mai bine și conținutul pachetului.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de specificații acest model e unul care impresionează nu doar prin rezoluția Full HD, ci și prin consumul mic de curent de 26W. Nu are integrat tuner TV, dar are boxe care te vor ajuta să faci mai mult loc liber pe masă. Din această cauză e dotat cu port HDMI care suportă și transmiterea semnalului sonor. Pe lângă acest port mai mare și port VGA care te va ajuta să conectezi la periferic orice tip de calculator.

Plusurile acestui model ar fi costul de achiziție corect, fiabilitatea ok, că vine de la un brand de încredere și unghiurile de vizualizare incredibil de bune. Aceste unghiuri vor fi pe gustul celora care vor vrea să vadă filme.
Ca minusuri aș menționa lipsa că nu are rezoluție 4K și tuner TV.

Așa de final pot spune legat de acest model că e unul foarte bun deoarece vine de la un brand de încredere și deoarece vine cu multă tehnologie utilă la pachet. Oarecum un ecran 4K ar fi fost inutil în condițiile în care nu sunt mai deloc filme la această calitate.
Am pus mai jos un clip pentru a-ți face o părere despre cum arată acest monitor. O să vezi că se prezintă foarte bine.

Te-ar mai putea interesa