Asus VW199NR, monitor de 19″ cu rezoluție HD+

După cum ați observat nu se mai prea fabrică modele cu rezoluție HD+ ci doar HD și FullHD. Bineînțeles noile monitoare tind să fie tot mai eficiente și se adreseze utilizatorilor multimedia. Acest monitor LED Asus VW199NR e un monitor atât office cât și unul multimedia deoarece are caracteristici bune și un aspect 16 pe 10. E un model accesibil deoarece nu oferă prea multe dotări sau funcții speciale. Arată destul de bine și are un picior destul de stabil. Alternative sunt destule însă e important și ce intrări video oferă. Bineînțeles un model cu rezoluție mare are cel puțin un DVI sau HDMI, iar dacă nu are puteți alege alt model. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Arată destul de robust iar dacă nu vă place acel picior sau suport, vă recomand să-l montați pe perete. Instalarea se poate face cu ajutorul unui kit de montare Vesa de 100 cu 100 mm.

Din față
Din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Display-ul LED de 19 inci oferă o rezoluție modestă dar suficientă pentru o persoană cu mici pretenții. Pe partea de imagine are: un timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/160 grade și rată de refresh decentă. Unghiurile sunt foarte bune chiar dacă nu sunt precum cele de la panourile IPS.

facilitățile oferite sunt puține, mai precis, puteți să-l puneți pe perete dar numai cu un kit de montare. Niște boxe integrate erau bune pentru cei care îl folosesc mai mult pentru aplicații și navigare. Conectorii video a acestui model sunt VGA-ul și DVI-ul. Caracteristicile speciale sunt: securitate Kensington Lock, diferite moduri, ajustare luminozitate, auto ajustare, tehnologie SPLENDID Video Intelligence etc. Deci oferă multe caracteristici speciale bune pentru a reduce consumul și a oferi o imagine cât mai bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcții de ajustare a imaginii, are intrare DVI, rezoluție bună pentru o diagonală de 19 inci etc.

Minusuri: nu prea am.

Concluzie

E o alegere bună dacă nu vă interesează un model HD sau cu aspect 16 pe 9, adică ați având un model 4 pe 3 și vreți ceva mai mare dar și cu un spațiu de lucru mare. Asus VW199NR oferă spațiul de lucru dorit datorită rezoluției și diagonalei. Dacă nu sunteți o persoană cu multe pretenții, acesta e modelul potrivit deoarece nici nu costă mult.

Te-ar mai putea interesa