Asus VS278Q

Monitorul LED Asus VS278Q e un model deosebit datorită designului, dotărilor speciale și caracteristicilor. Din codul său puteți trage concluzia că are o diagonală de 27 inci și e vorba de o serie deosebită – VS. Există modele similare de 24 de inci care sunt oferite de același producător, însă nu văd de ce nu ați face un efort financiar pentru acesta. Spun asta deoarece diferența de ecran e evidentă – 3 inci (adică vreo 7.6 cm). Imaginea e una splendidă având în vedere tehnologiile, iluminarea și rezoluția. Marginile sunt destul de înguste și deci mai puteți pune unul lângă el (pentru multitasking ori jocuri). Poate o alegere bună pentru utilizatorii obișnuiți care folosesc aplicații office. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se observă că are suprafețe negre iar piciorul e unul lucios. Acel picior vă permite să înclinați monitorul dar nu și să-l rotiți (ca la pivot). E detașabil pentru ca monitorul să poată fi montat pe perete. Îl consider destul de subțire având în vedere că are boxe integrate și multe porturi.

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Displayul e unul LED cu unghiuri de vizibilitate bune – 160 și 170 de grade. Timpul de răspuns e perfect dacă vreți să încercați jocuri dar și filme – 1ms. La o așa diagonală e normal că are o rezoluție 1080p, luminozitate de 300 cd/mp și un contrast dinamic de 8 milioane la 1. Pentru o calitate mai bună a imaginii intervin și următoarele: presetările Splendid Video și ajustarea automată a luminozității. Ca și facilități, oferă boxele integrate și montare VESA. Bineînțeles, aveți nevoie de un kit de montare care trebuie cumpărat ulterior și trebuie să fie unul de 100 cu 100 mm.

Are și o mulțime de porturi: HDMIx2, VGA, audio și Display Port. Cu asemena porturi puteți să-l conectați la un PC, consolă sau player, iar cu un tuner TV poate fi transformat într-un televizor. Accesoriile furnizate sunt cele care se pot observa în clipul de jos (cablu VGA, cablu HDMI-DVI, cablu alimentare, cablu audio și ghid).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ideal pentru gameri – 1ms, funcții și tehnologii de ajustare a imaginii în funcție de necesități, arată bine, are port pentru conectarea unor căști, diagonală mare și boxe incorporate.

Minusuri: lipsa USBului.

Concluzie

Acest Asus VS278Q e unul din multele modele lansate pe piață de curând și cu siguranță nu veți regreta alegerea făcută, chiar dacă optați pentru alt model. Spun asta deoarece e vorba de un producător cu experiență în domeniul electronicelor. Am pus și un clip cu varianta de 24 inci deoarece arată asemănător:

Lasă un comentariu