Asus VS278H, monitor de 27 inci cu HDMI

Monitorul LED Asus VS278H face parte din noua generație dar care nu aduce foarte multe îmbunătățiri, însă le veți observa foarte ușor după o perioadă de utilizare. Dacă aveți un desktop performant și actualul monitor lasă de dorit, acesta ar fi cel mai bun înlocuitor. Mai sunt și monitoare cu tuner TV incorporat dar poate nu sunteți genul de persoană care se uită la posturi TV. Oricum, dotările în plus pot influența prețul monitorului și nu prea are sens să luați unul prea scump. Există și modele cu imagine Retina sau Ultra HD, dar eu consider că FullHD e satisfăcător.

Prețul unui astfel de monitor nu e chiar de neglijat și nici nu puteți avea pretenții să fie foarte scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul de 27 inci aduce după sine caracteristici tehnice bune: timp de răspuns de 1 ms, rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli, aspect 16 pe 9, contrast dinamic generos, luminozitate de 300 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170 și 160 grade etc. Nu are cele mai mari unghiuri de vizibilitate dar cu siguranță un IPS le poate oferi sau oricare alt monitor cu panou mai avansat.

Are ca și dotări următoarele: difuzoare de 2 W fiecare, montare pe perete și porturi video. Nu sunt difuzoare puternice dar pentru uz office sunt acceptabile. Un tuner TV poate transforma monitorul vostru într-un televizor. Anterior am menționat că are porturi video, ei bine, ele sunt de tip VGA și HDMI. Deci îl puteți conecta la mai multe în același timp dar nule puteți folosi simultan. Consum mic de energie e de 45 W care e cel maxim și poate fi mai mic dacă reduceți din luminozitate.

Plusuri: oferă destule facilități, imagine destul de naturală, diagonală mare, porturi video destule, design plăcut și fiabil.
Minusuri: nu prea are.

Asus VS278H e un model destul performant și poate fi ideal chiar și pentru cei pasionați de gaming deoarece are un timp de răspuns foarte bun. Jos am pus un clip cu despachetarea unui monitor similar și astfel puteți vedea și conținutul pachetului. Oricum nu veți regreta alegerea făcută și Asus e un brand destul de experimentat.

Te-ar mai putea interesa