Asus VS247NR, monitor LED de 23 de inci

Monitorul LED Asus VS247NR se adresează celor care dețin un desktop de orice fel (office, multimedia ori gaming). Dacă vi se pare prea scump, atunci cea mai bună soluție e un monitor de 21 de inci. Nu vă recomand monitoarele care au doar portul VGA deoarece imaginea e limitată la HD când vine vorba de conținut media. Pentru utilizatorii office un monitor cu VGA poate fi suficient de bun. NU prea are sens să vă luați un monitor mai mic de 21 de inci deoarece și așa diferențele de dimensiuni sunt nesemnificative (comparativ cu unul de 18 inci).

E bine să alegeți gadgeturi cât mai noi și cât mai dotate deoarece nu-l veți lua pentru o perioadă mică de timp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

O imagine de 23.6 inci nu se compară cu cea a unui televizor dar monitoarele sunt soluții mai ieftine pentru că nu au tuner TV. Există monitoare/TV dar nu sunt la fel de atractive ca și preț, e normal să fie așa deoarece nu toate televizoarele au imagine FullHD. Dacă vă interesează un televizor cu caracteristici tehnice bune atunci unul ca cel de sus ar fi perfect. Imaginea are aspect 16 pe 9, contrasul dinamic e mare, rata de refresh e acceptabilă, unghiuri de vizibilitate bune, timp de răspuns mic etc.

Există monitoare mult mai bune ca și acesta dar acelea costă ceva mai mult decât un desktop office. E bine să nu vă depășiți cu mult bugetul și să vă luați exact ce aveți nevoie. Nu oferă multe facilități, dar acesta poate fi pus pe perete cu un kit VESA 100. Are porturi video bune: VGA și DVI. Veți observa destule moduri: tehnologie Splendid Video Intelligence, ajustare automată, luminozitate automată și ajustare contrast.

Plusuri: are port DVI, poate fi pus pe perete (e nevoie de kit de instalare), arată bine, e ieftin și fiabil.
Minusuri: nu are HDMI.

Asus VS247NR e unul dintre multele monitoare care au fost lansate de Asus și dacă vă interesează unul diferit, poate că veți găsi cel care vi se potrivește. Jos am pus un clip cu despachetarea altui monitor dar care e similar cu acesta din multe puncte de vedere.

Te-ar mai putea interesa