Asus VS247HR, monitor cu Splendid Video Intelligence

Monitorul Asus VS247HR poate fi folosit pentru orice platformă desktop datorită porturilor DVI, HDMI și VGA. Cele cu intrare HDMI pot fi conectate la playere, plăci video cu ieșire HDMI sau chiar la console de jocuri. E vorba de o generație destul de bună pentru iubitorii de conținut media și nu numai. Acesta nu ocupă foarte mult spațiu datorită diagonalei sale – 23.6 inci, iar dacă camera nu e foarte mare nu are sens unul de 28 inci. Poate că vă limitați la un anumit buget ori nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un monitor.

Sunt multe modele de la acest chiar și pentru un buget ceva mai mare, dacă căutați ceva mai special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul

Imaginea nu putea fi decât 1080p la o așa diagonală și numai variantele sub 19 inci au imagine inferioară. Oricum, sunt multe aspecte ce trebuiesc luate în calcul pentru a vă bucura de o imagine cât mai naturală: panou (acesta oferă numărul de culori, contrastul și unghiurile de vizibilitate), tehnologii, timp de răspuns, refresh și altele. Dacă vă plac jocurile e foarte important ca timpul de răspuns să fie de maxim 5 ms, dar la acesta e și mai bun – 2 ms.

Chiar și refresh-ul trebuie să fie mare dacă sunteți gamer înrăit, dar nu veți găsi monitoare de gaming sub 1000 lei. Mă refer la cele cu G-Sync sau Free Sync. Poate fi montat pe perete dacă vreți mai mult spațiu pe birou pentru perfierice ori vă place un birou cât mai gol cu periferice wireless sau de gaming.

Păreri pro și contra

Finisajul negru lucios îi dă un plus de eleganță și e prezent la multe modele, indiferent de brand. Nu cred că-l veți lua pentru cum arată, ci pentru performanțele oferite în acest buget. Nu are sens să optați pentru un model mai vechi sau unul de la un brand mai puțin experimentat.

Asus VS247HR poate fi următoarea voastră alegere dacă nu sunteți o persoană cu pretenții mari. Poate că veți fi mai hotărâți după ce-l veți vedea în realitate, de aceea am pus un clip cu despachetarea și asamblarea sa.

Te-ar mai putea interesa