Asus VS247H-P, monitor LED de 23.6 inci

Monitorul LED Asus VS247H-P e unul dintre cele mai bune modele de la acest brand și în acest preț. E perfect pentru orice utilizator, deoarece caracteristicile și dotările sale sunt foarte bune. Arată bine și puteți alege să-l puneți pe perete dacă nu aveți un birou prea spațios. Nu e dotat cu boxe integrate ori tuner TV dar nici nu are nevoie deoarece boxele externe sunt mai eficiente. Pentru cei ce nu se uită la TV prea des, nici nu are sens să dați bani în plus pe un monitor/TV scump. Deasemenea, designul acestui model e mai subțire iar rama ecranului e îngustă. Am pus jos o poză cu acest monitor dar și un clip la final dacă nu vedeți mare lucru din poza aceea.

Prețul mi se pare ok pentru un monitor atât de subțire și atât de performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa de 23.6 inci e una suficient de bună dacă vă plac filmele și jocurile, dar o astfel de diagonală aduce după sine și o rezoluție FullHD. Tehnologia de iluminare LED care oferă multe avantaje care probabil le veți observa din caracteristicile de imagine. Mă refer la contrastul dinamic de 5 milioane la 1, numărul mare de culori reproduse, luminozitate mare și altele.

Unghiurile de vizibilitate sunt cele obișnuite dar nu sunt la fel de bune ca și la IPS-uri. Timpul de răspuns de 2 ms e perfect pentru jocuri, file etc. (imaginea e clară chiar dacă se schimbă brusc). E dotat cu multe porturi video: VGA, DVI și HDMI. Dar nu cred că le veți folosi pe toate deoarece VGA-ul limitează imaginea la calitate HD. Eu prefer HDMI-ul deoarece majoritatea gadgeturilor și desktopurilor performante au o astfel de ieșire. Caracteristicile speciale ale acestui model sunt acele caracteristici care ajustează imaginea (există și câteva moduri speciale care pot fi de folos). Are doar 4.4 kg, comparativ cu vechiile LCD-uri, acesta e destul de ușor și subțire. Puterea de 22.7 W e cea maximă și deci puterea medie e foarte mică.

Plusuri: are porturi multe, tehnologii de ajustare, montare VESA ca la majoritatea monitoarelor, arată bine, timpul de răspuns mic, contrast mare etc.
Minusuri: nu are.

Asus VS247H-P e o alegere foarte bună pentru cei care vor calitate în primul rând dar și un ecran mare, iar în al doilea rând nu vor ceva banal. Acest brand oferă multe soluții fiabile care vă pot fi de folos indiferent de fel de utilizator sunteți.

[youtube LClq8dtMO4w]

Te-ar mai putea interesa