Asus VS239HV, monitor LED IPS

Pentru cei interesați de un monitor bun recomand acest Asus VS239HV deoarece e un model de 23 inci cu rezoluție Full HD și cu diferite porturi cum ar fi DVI și HDMI. Mulți îl vor alege datorită faptului că e un model cu tehnologie IPS, lucru care garantează unghiuri de vizibilitate excelente.
Eu ți l-aș recomanda dacă vrei un model pentru sarcini office și multimedia, la jocuri nu e chiar așa de bun deoarece timpul de răspuns e de 5ms.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un periferic cu o greutate redusă de 3,9 kilograme și cu o putere consumată de 22W. Această putere e una care te va ajuta să economisești foarte mult la facturile de curent, iar greutatea ajută la o transportare mai ușoară.

Monitorul
Monitorul

Ecranul său are o diagonală de 23 inci, iar datorită faptului că are panel IPS înseamnă că unghiurile de vizibilitate sunt 178/178. Acest model are o multitudine de porturi, însă eu le voi menționa pe cele mai importante, adică HDMI, VGA și DVI.
Fiabilitatea acestuia e garantată de cel foarte multe standarde pe care le respectă, iar garanția de 2 ani are și ea un oarecare impact. Dacă vrei o garanție mai lungă atunci poți să o extinzi la maxim 4 ani.

Lucrurile care-mi plac la acest model ar fi aspectul, că nu costă prea mult, că are multe certificări, că are un consum mic de curent și că imaginea afișată e una foarte bună… din orice unghi te-ai uita la ecran.
Sunt și lucruri care nu-mi plac, mai exact că nu are rezoluție 4K și că timpul de răspuns nu e mai mic. Ecranul 4K ar fi făcut din monitor unul foarte bun pentru viitoarele filme care vor apărea la o rezoluție superioară.

Așa ca o concluzie pot să spun că acest model e unul care mie îmi place foarte mult prin prisma faptului că vine de la Asus și că vine cu multiple porturi utile.
Pentru a-ți face mai bine o părere despre cum arată am pus alături și un clip cu acest monitor.

Te-ar mai putea interesa