Asus VS238NR, monitor de 23 inci

Asus VS238NR e un monitor al anului 2014 care se laudă cu un ecran mare de 23 inci care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și unghiuri de vizibilitate ok de 170/160 pixeli. Deci, aceste unghiuri sunt foarte similare monitoarelor cu panou IPS.
Ți-aș recomanda un monitor precum acesta în cazul în care te interesează ceva pentru filme ori pentru editări de documente. Nu e rău nici la jocuri deoarece timpul de răspuns e de 5 milisecunde (mai mult decât bun).

Nici nu costă prea mult deoarece e un aparat care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe parcursul utilizării vei recupera bani deoarece acest model e unul care are un consum foarte mic de curent de 22W.

Monitorul
Monitorul

La perifericul acesta poți conecta o multitudine de tipuri de calculatoare deoarece are port VGA, iar pentru cei care vor un semnal mai bun poate fi utilizat portul DVI. Din păcate nu are tuner TV și nici boxe, dar acestea nu știu cât de utile ți-ar fi fost și mai mult ca sigur că ar fi urcat prețul aparatului așa încât n-ar fi fost de interes pentru tine.

Cu un astfel de aparat poți vedea filme Blu-ray și chiar să te joci jocuri fără a vedea lag, iar consumul de curent nu e deloc mare pentru ecranul lui foarte mare. Contrastul e foarte mare, iar unghiurile de vizibilitate îți vor fi de folos atunci când vrei să vezi un film cu prietenii. Per ansamblu acestea ar fi plusurile, iar ca minusuri aș menționa că nu are panel IPS și că rezoluția nu e 4K. Poate că nu ar fi stricat să aibă port HDMI, dar utilitatea unui astfel de port e discutabilă din moment ce are DVI (ambele fiind porturi digitale).

De final pot spune despre perifericul marca Asus că e unul de interes deoarece costă modic și oferă niște imagini de calitate. Eu cred că aceste două lucruri contează cel mai mult atunci când îți cumperi un monitor. Multă lume se axează pe monitoare care arată bine, dar aceasta e o greșeală.

Te-ar mai putea interesa