Asus VS229HA, monitor de 21,5 inci

Asus VS229HA e un monitor lansat de curând la noi în țară și se remarcă prin ecranul măricel de 21 inci și unghiurile de vizibilitate foarte bune. Pe unele site-uri am văzut că e clasificat ca fiind un monitor cu panel IPS deoarece are unghiuri 178/178.
Eu ți-aș recomanda acest model în cazul în care ai nevoie de o soluție pentru a vedea filme Full HD ori pentru a vedea paginile de net cât mai bine. Pe lângă caracteristicile sale e recomandat și de preț deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Din imaginea care am pus-o mai sus poți vedea că arată foarte bine și nici nu zici că-i un model de 21,5 inci. Zici că e mai mare.
Rezoluția din dotare te va ajuta să vezi filme Blu-ray fără probleme deoarece e 1920×1080 pixeli. Aceasta e una numai bună deoarece o să poți avea multiple ferestre deschise și o să vezi clar ce scrie în fiecare.
Fiabilitatea e ok prin prisma faptului că are o garanția de 2 ani și multe certificări (cea mai importantă fiind CE).
Normal că vine cu porturi multiple, ceea ce îmi place foarte mult. Printre aceste porturi se numără DVI, HDMI și VGA. Pentur calculatoarele mai vechi e folosit VGA-ul, iar la cele mai noi folosești porturile digitale – DVU ori HDMI. Normal că monitorul vine la pachet cu cablu VGA, iar pentru celelalte va trebui să cumperi cabluri separate, dar s-ar putea să fie și ceva ofertă cu cabluri digitale incluse în pachet.

Nu ar trebui să ai reticențe în a lua modelul acesta deoarece e unul foarte bun pentru filme, are un consum mic de curent și poate fi conectat la diferite tipuri de calculatoare deoarece are mai multe porturi.
Ca minus are faptul că nu are DisplayPort ori capabilitate de a fi utilizat precum televizor – îi lipsește tunerul TV.

Ar fi perfect pentru tine dacă vrei să faci trecerea de la CRT la LED și vrei o soluție care să poată fi utilizată pentru sarcini multimedia, dar și office. Deci, e bun pentru acasă, dar și la birou – pentru o mică firmă.
Am pus alături un clip de pe Youtube pentru a-ți face o părere aproximativă despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa