Asus VS228HR, monitor de 21 inci cu HDMI

Dacă vrei un monitor care să nu coste prea mult și care să aibă un ecran deloc mare atunci îți recomand acest Asus VS228HR. E un model cu diagonala de 21,5 inci și vine dotat cu multe porturi printre care se numără HDMI și VGA. Poate că fiind dotat cu HDMI te-ai fi așteptat să aibă și boxe (deoarece acest fel de port transferă și semnal audio), însă nu e așa deoarece nu are boxe și nici tuner TV.
Nu vorbim despre un model cu panou IPS, ci de unul cu ecran TN ale cărui unghiuri de vizibilitate sunt ok, adică 170/160.

Probabil o să te intereseze și costul de achiziție și de aceea trebuie să-ți spun că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acest monitor nu trebui confundat cu Asus VS228H care e un model apărut prin 2012, deci atenție la codurile asemănătoare deoarece vorbim despre produse diferite cu prețuri diferite.

Monitorul
Monitorul

Cred că ar fi necesar să scriu și câteva specificații ale acestui model, mai exact vorbim despre un model care are un ecran de 21 inci, iar rezoluția acestuia e de 1920×1080 pixeli. Timpul de răspuns e unul mic de 5 milisecunde, iar unghiurile de vizibilitate sunt excelente, adică 170/160. Dacă e să comparăm aceste unghiuri atunci vedem că sunt foarte asemănătoare cu cele ale unui monitor IPS.
E un model care vine cu o greutate de circa 4 kilograme, iar despre această greutate putem spune că e una mică, motiv pentru care îți va fi ușor să montezi aparatul pe un perete. În acest sens te va ajuta și suportul Vesa 100×100.

Chiar nu m-aș fi așteptat la acest model să fie unul cu port HDMI, dar poate că-ți va fi util în anumite condiții. Alte porturi cu care e dotat sunt VGA și DVI. Cel mai util e VGA-ul deoarece prin intermediul acestuia putem conecta diferite tipuri de calculatoare.
Despre certificări pot spune că sunt niște indicatoare ale fiabilității, același lucru fiind valabil și legat de garanție.

În esență acesta e un monitor pe care l-aș cumpăra, doar că e unul care nu vine cu IPS. Acest neajuns nu e așa de mare pentru că după cum am spus și la început acest monitor e unul cu unghiuri de vizibilitate foarte apropiate de IPS.

Te-ar mai putea interesa