Asus VS228DE, monitor ieftin de 21 inci

Monitorul LED Asus VS228DE nu e cel mai bun monitor de 21 de inci dar poate fi suficient de bun: imagine 1080p, preț atractiv, arată bine, e fiabil etc. Mai sunt multe de adăugat dar lista cu toate dotările sale o voi face mai jos. Oricum raportul dotări/preț e foarte bun și cred că acest aspect e foarte important. Dacă aveți un desktop sau urmează să vă luați unul, atunci ar fi bine să alegeți un monitor potrivit. Există monitoare foarte ieftine dar și foarte scumpe, acesta face parte din segmentul mijlociu. Deci mulți ar alege un astfel de model sau unul cu DVI/HDMI. Acuma depinde de ce are nevoie fiecare.

Oricum, dacă n aveți deja un desktop nou, e cazul să vă luați unul, iar o recomandare ar putea fi unul de la Serioux. Poate că acest model nu e cel mai reprezentativ pentru acest brand, dar eu îl consider suficient de bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Specificațiile tehnice sunt următoarele: tehnologie LED, timp de răspuns de 5ms, diagonală de 21 inci, imagine 1080p, contrast dinamic mare, rată de refresh decentă și iluminare de 200cd/mp. Acestea sunt cam cele mai importante aspecte ale acestui monitor dar mai sunt și altele.

Nu are boxe integrate sau tuner TV, dar aveți posibilitatea să-l montați pe perete cu un kit de montare – 100 cu 100 mm. Are doar VGA dar poate fi suficient de util cât timp nu vizionați conținut 1080p ori nu aveți o consolă de jocuri. Porturile DVI și HDMI sunt utile pentru cei pasionați de jocuri și filme. Ca și caracteristici speciale are: ajustare luminozitate, ajustare automată, ajustare contrast și tehnologia  SPLENDID Video Intelligence. Sunt niște moduri care îmbunătățesc imaginea și redus consumul (depinde de presetările fiecărui mod).

Plusuri: caracteristici speciale interesante, poate fi pus pe perete, arată bine, e fiabil și consum redus.
Minusuri: are doar VGA.

Asus VS228DE e o alegere bună dacă nu vă interesează un monitor care să aibă porturi precum HDMI sau DVI. Poate că nu obișnuiți să vizionați filme la calitate 1080p, ci doar maxim 720p. Jos am pus o prezentare a unui lat monitor dar diferențele dintre cele două sunt mici, chiar nesesizabile.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus VS228DE, monitor ieftin de 21 inci”

  1. Nu vad ce legatura are daca e VGA cu fullHD , odata conectat la un pc ce poate reda 1080p , normal ar trebuii sa-l redea.

Comentariile sunt închise.