Asus VS207NE, monitor LED de 19.5 inci cu DVI

Asus VS207NE e unul dintre acele monitoare LED accesibile care poate vă pot fi de folos (în special dacă nu vă permiteți ceva scump). Fiind un model peste 18 inci, rezoluție e HD+ cum ar trebui să fie iar pentru cei care vor să vizioneze filme cu o calitate de imagine ușor peste 720p, pot opta să folosească cablul DVI. Bineînțeles și acel desktop trebuie să aibă o astfel de ieșire. Există cabluri adaptoare dacă desktopul sau playerul vostru are doar HDMI. Arată bine și se poate observa ușor în poza de jos. Monitoarele mai mici cum e acesta nu ocupă mult spațiu pe birou și nici nu consumă multă energie.

Prețul său e mai mult decât decent iar alternative pot să vină și de la alți producători însă nu cred că vor avea intrări video DVI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Caracteristicile sale tehnice sunt bune iar la un preț așa de atractiv și la o diagonală de 19.5 inci, nu vă puteți aștepta la prea multe. Ecranul e iluminat cu LED ca la oricare alt monitor iar această tehnologie e prezentă și va fi prezentă și pe viitoarele modele. Peetru a beneficia de caracteristici tehnice mai bune, e important panoul (IPS, VA etc) sau trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar (diagonală diferită ori timp de răspuns scăzut).

La acesta timpul de răspuns e de  5 ms, dar diferențele sunt aproape nesesizabile între 5 ms și 2 ms. Rezoluție e una 900p adică puțin peste 720p, deci și spațiul de lucru e mai mare pe desktop. Unghiurile de vizibilitate nu sunt cele mai grozave însă dacă îl folosiți de la o distanță mică, nici nu veți observa acest minus.

Poate fi montat pe perete dacă vreți să economisiți spațiu pe biroul vostru, pentru o eventuală multifuncțională.

Plusuri: e accesibil, bun pentru vizionarea de filme/jocuri/aplicații, consum mic, fiabil și ușor de mutat.
Minusuri: nu are unghiuri de vizibilitate mari.

Asus VS207NE e un monitor care s-ar potrivi alături de oricare alt desktop deoarece are VGA și după cum bine știți acesta e un port video standard. Prin acesta imaginea e limitată la rezoluție HD, de aceea unele au și un port DVI/HDMI. în Cazul acestui model imaginea și așa e una HD+, deci nu cred că vă va ajuta tare mult acea intrare video.

Lasă un comentariu