Asus VP247H, monitor cu timp de răspuns de 1ms

Monitorul Asus VP247H nu a fost conceput doar pentru gaming, dar mulți dintre voi îl alegeți pentru uz multimedia: filme, jocuri, navigare web etc. Adică e bun pentru orice datorită specificațiilor tehnice decente, dotărilor numeroase și e destul de mare pentru a viziona conținut media. Arată destul de bine chiar și cu acel stativ care e destul de clasic. Poate viitoarele generații o să ofere un stativ mai elegant, cred că unul subțire și transparent ar fi pe placul tuturor. Monitoarele de gaming au un design specific, dacă sunteți ceva mai interesați de aspectul său.

Nu e un model foarte nou dar nici unul vechi, pentru că are filtru Blue Light și Flicker Free (ambele vă protejează ochii, indiferent de condiții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Diagonala sa e una de 23.6 inci, deci rezoluția ecranului poate fi doar FullHD. Mulți pasionați de jocuri caută un monitor cât mai ieftin și care să ofere cea mai bună experiență. Cu alte cuvinte, trebuie să aibă un timp de răspuns de 1 ms, un contrast dinamic generos și o rată de refresh decentă.

Trebuie să înțelegeți că în acest buget nu putea oferi prea multe, iar difuzoarele integrate sunt un plus. Chiar dacă nu sunt foarte puternice, sunt satisfăcătoare pentru a viziona un filme sau pentru a asculta radio. Tehnologia Low blue light e utilă seara și noaptea, atunci când nu vreți să vă deranjeze prea mult lumina artificială. Chiar și Flicker-Free vă protejează ochii deoarece reduce efectul de tremur al imaginii, astfel că puteți sta mai mult în fața sa fără a vă obosi prea tare ochii.

Păreri pro și contra

Pachetul monitorului e destul de generos, dar îi lipsește cablul HDMI care e inclus doar la câteva monitoare (în general, e prezent doar la monitoarele scumpe). Acest cablu e destul de accesibil, dar producătorii evită să-l includă deoarece unii utilizatori au nevoie de unul DVI. Probabil, HDMI-ul va fi standard când nu vom mai vedea alte porturi.

Asus VP247H poate înlocui orice model mai vechi datorită caracteristicilor tehnice foarte bune. Dacă nu sunteți convinși că acest model e cel ideal, atunci vă recomand clipul de la final.

Lasă un comentariu