Asus VP228TE, monitor de gaming ieftin cu 1 ms

Monitorul Asus VP228TE e unul care poate fi folosit pentru jocuri datorită timpului de răspuns foarte scăzut, contrastului dinamic, portului DVI și altor caracteristici bune. Nu sunt multe modele care ar putea concura cu acesta și care să fie în același buget. Acest brand e unul destul de popular deoarece oferă soluții performante și fiabile, iar tehnologiile noi și utile sunt incorporate pentru a oferi o experiență mai plăcută. De exemplu, orice monitor nou trebuie să aibă Flicker-Free și Low blue light, ambele vă protejează ochii atunci când stați multe ore în fața sa, indiferent de momentul zilei.

Acesta poate fi folosit cu orice desktop doar că acel PC trebuie să aibă ieșire DVI (depinde de placa video). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest monitor are diagonală de 21.5 inci, deci ecranul nu poate fi decât unul FullHD. Cu alte cuvinte, ecranele HD și HD+ sunt disponibile doar pe modelele mai mici, dar cu timpul vor dispărea. În mare, caracteristicile tehnice sunt foarte bune dar e loc de mai bine deoarece observ unghiuri de vizibilitate similare cu cele ale ecranelor de laptopuri. Adică nu sunt prea generoase, dar nu veți observa acest lucru dacă stați aproape de el. Pentru a obține o calitate video mai bună, puteți alege unul dintre multele moduri disponibile sau chiar să înclinați până la 20 de grade ecranul.

Pentru uz office, difuzoare incorporate sunt acceptabile dar nu și pentru cei care ascultă muzică. Pentru a-l monta pe perete, aveți nevoie de un kit de montare de tip 100 x 100 mm. Are un consum redus dacă e să-l comparăm cu monitoarele mai vechi.

Păreri pro și contra

Designul e destul de plăcut, imaginea e generoasă și detaliată, are porturi destul de bune, un timp de răspuns bun pentru jocuri și acele tehnologii care vă protejează ochii. Unghiurile de vizionare nu impresionează dar poate că vă interesează confidențialitatea.

Asus VP228TE arată destul de bine și pentru cei cu un birou mai mare, le-aș recomanda o variantă similară doar cu ecran de 24 de inci. Pentru cei interesați de conținutul pachetului, am pus prezentarea video de mai jos.

Te-ar mai putea interesa