Asus VM60-G096R, desktop compact cu Core i3

Desktopul Asus VM60-G096R poate fi destul de bun dacă nu vă plac laptopurile ori desktopurile obișnuite (care sunt mai mari). Alături de acesta s-ar potrivi perifericele wireless deoarece are bluetooth și câștigați și mai mult spațiu. Biroul arată și mai elegant cu astfel de periferice. Un desktop obișnuit ocupă ceva mai mult spațiu deoarece are altfel de componente, însă acele componente pot fi schimbate sau puteți pune chiar mai multe (harduri, plăci etc). Un monitor FullHD ar fi potrivit pentru acesta și să aibă și port HDMI.

Chiar dacă nu e cel mai grozav desktop, poate mulți dintre voi nici nu aveți nevoie de mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Desktopul
Desktopul

Procesoare ca i3-3217U sunt prezente mai mult pe laptopuri dar și unele All-in-One-uri. Are o frecvență scăzută deci și performanțele sunt inferioare procesoarelor clasice de pe platformele desktop. SUnt destul de bune ținând cont că sunt IvyBridge și la un așa desktop chiar nu i se poate pune o sursă prea mare.

Placa de bază are rețea integrată, sunet integrat, WiFi n și ac. Cel de tip ac e nou și e perfect pentru cei care posedă și routere compatibile. Viteza de transfer prin wireless e excelentă și un astfel de router costă undeva la 150-300 lei (depinde de preferințele voastre). Are un hard generos, memorie RAM de 4GB și placa video e cea din procesor. E vorba de HD Graphics 4000 care redă decent filme 1080p. Are boxe, card reader, iar dacă nu vă place hardul, poate fi schimbat cu un SSD sau un HDD mai mare.

Există variante chiar mai ușoare decât acesta dar nu cu mult. Are un consum destul de redus dar nu știu la ce v-ar ajuta deoarece nu e un laptop, adică nu e un gadget cu baterie.

Plusuri: porturi destul de multe, dimensiuni reduse, arată bine, are Windows preinstalat, fiabilitate.
Minusuri: nu poate fi upgradat.

Asus VM60-G096R e un desktop destul de reușit deoarece nu ocupă mult spațiu, dar mulți dintre voi cred că vă gândiți la un laptop în acest preț deoarece nu are nevoie de un monitor, însă ecranul e doar de 15 inci. Pentru cei care optează pentru un astfel de PC; era util un pachet promo de tipul: desktop+monitor. Cu alte cuvinte, ați mai fi economisit niște bani iar un dezavantaj ar fi că poate e un monitor nepotrivit (poate vreți altul).

Te-ar mai putea interesa