Asus VM60-G093R, mini PC Asus

Asus VM60-G093R e un mini PC destinat celora care vor ceva puternic, dar care să nu ocupe prea mult spațiu. Având procesor i5-3337u poți vedea că e un desktop ceva mai interesant dotat cu procesor de laptop. Deci, procesorul nu unul upgradabil, dar vei putea pune un alt hard cu o capacitate mai mare ori un SSD… dacă vrei.

Deoarece nu are unitate optică vine cu sistemul de operare preinstalat și vorbim despre Windows 8.1. Nu costă prea mult, chiar dacă are OS, deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». În acest preț intră boxele și alte periferice, însă trebuie menționat că în funcție de unde cumpărați desktop-ul conținutul poate să difere.

Carcasa
Carcasa

Procesorul e unul rapid de tip i5, iar cipul grafic e un Intel HD care poate reda fără probleme filme la calitate HD. Memoria RAM e una de 4GB, lucru care înseamnă că sistemul de operare și aplicațiile instalate vor rula fluent. Hardul e unul mare de 500 de giga, iar asta se traduce prin faptul că pe el o să puteți pune multe fișiere.
Foarte interesant e că are multe porturi și că are placă de rețea wireless (care vine cu suport ac). Wireless-ul ac e cel mai rapid wireless în momentul de față și poți să transferi fișiere rapid cu ajutorul lui.

Plusurile acestui mic desktop sunt aspectul plăcut, dimensiunile reduse, costul de achiziție mic și că vine cu componente de top. (Dacă vrei să-l faci mai puternic atunci îi poți pune SSD sau ceva de genul acesta.)
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu vine cu procesor care să aibă mai multe nuclee și cu o placă video dedicată.

De final pot spune despre sistemul în cauză că e perfect pentru cei care nu au prea mult spațiu în cameră și vor să-și cumpere ceva de calitate. Știm cu toții că laptopurile au ecrane mici și de o calitate îndoielnică, iar la acest desktop poți să-ți cumperi un monitor IPS mare precum acest Philips 224E5QDAB.

Te-ar mai putea interesa